IMGUR tag images don't show in thread preview

Moderator: GZDoom Developers

User avatar
MartinHowe
Posts: 1971
Joined: Mon Aug 11, 2003 1:50 pm
Location: Waveney, United Kingdom

IMGUR tag images don't show in thread preview

Post by MartinHowe »

I have noticed that threads with images have a thumbnail of the main image of the thread, as a preview in the listing of threads in the parent forum; this however, only works for IMG tagged images.

Since the recommended way to put images in the forum is IMGUR tags, is there a way to ensure that they get displayed too? Given the draconian penalties for even the slightest unintentional infraction when posting images with the IMG tag, when one is allowed to, it's rather unfair that IMGUR tags are a second class citizen in this respect :(
User avatar
Rachael
Admin
Posts: 13110
Joined: Tue Jan 13, 2004 1:31 pm
Preferred Pronouns: She/Her

Re: IMGUR tag images don't show in thread preview

Post by Rachael »

I tried to get it working and it was actually working at one point - however I don't know what broke for the thumbnail parser.

Nevertheless, the thumbnails are currently on deprecated status, and may be removed in the future when the forum software gets upgraded (which is still on the table). We need to find a new one at any rate.
User avatar
MartinHowe
Posts: 1971
Joined: Mon Aug 11, 2003 1:50 pm
Location: Waveney, United Kingdom

Re: IMGUR tag images don't show in thread preview

Post by MartinHowe »

Rachael wrote:I tried to get it working and it was actually working at one point - however I don't know what broke for the thumbnail parser.
Oh well; anyway thanks for the update, and for trying to get it to work at all.

Return to “ZDoom.org Bugs”