Can't add r_visibility console command to menu?

Moderator: GZDoom Developers

wanisea
Posts: 35
Joined: Mon Apr 17, 2017 2:35 am

Can't add r_visibility console command to menu?

Post by wanisea »

When playing the DOOM CE (https://www.moddb.com/mods/doom-ce) version, the map was too dark, so I adjusted the brightness with the r_visibility command to get a lighting effect similar to the original.
It's inconvenient to have to enter a console command every time you run GZdoom, so I hope it's added to the menu.
User avatar
m8f
 
 
Posts: 1445
Joined: Fri Dec 29, 2017 4:15 am
Preferred Pronouns: He/Him
Operating System Version (Optional): Manjaro Linux
Location: Siberia (UTC+7)

Re: Can't add r_visibility console command to menu?

Post by m8f »

Adding r_visibility to menu won't make it saved between games. You may want to use an AutoExec file which sets r_visibility to the value you want.
_mental_
 
 
Posts: 3812
Joined: Sun Aug 07, 2011 4:32 am

Re: Can't add r_visibility console command to menu?

Post by _mental_ »

Indeed, we will end up with overgrown menu if we put all debug CVARs to it.

Return to “Closed Feature Suggestions [GZDoom]”