[0.4.1] [Duke] 3DR Video Corruption

Moderator: Raze Developers

Forum rules
Please don't bump threads here if you have a problem - it will often be forgotten about if you do. Instead, make a new thread here.
User avatar
sinisterseed
Posts: 1335
Joined: Tue Nov 05, 2019 6:48 am
Preferred Pronouns: He/Him
Graphics Processor: nVidia with Vulkan support

[0.4.1] [Duke] 3DR Video Corruption

Post by sinisterseed »

Long-standing issue, re-posting for visibility and awareness.

The 3DR logo still gets corrupted in 0.4.1. It originally happened during the intros as well but hasn't happened since. However, this one happens consistently after the end of each episode when it plays again along with the rest of the videos, when it's guaranteed to get corrupted. It also seems to be the only affected video.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Cacodemon345
Posts: 399
Joined: Fri Dec 22, 2017 1:53 am
Graphics Processor: ATI/AMD (Modern GZDoom)

Re: [0.4.1] [Duke] 3DR Video Corruption

Post by Cacodemon345 »

I never had this issue happen when playing Duke3d: NW.
User avatar
sinisterseed
Posts: 1335
Joined: Tue Nov 05, 2019 6:48 am
Preferred Pronouns: He/Him
Graphics Processor: nVidia with Vulkan support

Re: [0.4.1] [Duke] 3DR Video Corruption

Post by sinisterseed »

For me it happens consistently in both the base game and the expansions.
User avatar
Dynamo
Posts: 969
Joined: Sat Jun 07, 2008 5:58 am
Location: Industrial District

Re: [0.4.1] [Duke] 3DR Video Corruption

Post by Dynamo »

I've definitely had that happen under the described conditions.
User avatar
Graf Zahl
Lead GZDoom+Raze Developer
Lead GZDoom+Raze Developer
Posts: 48320
Joined: Sat Jul 19, 2003 10:19 am
Location: Germany

Re: [0.4.1] [Duke] 3DR Video Corruption

Post by Graf Zahl »

fixed.
Funny that nobody noticed the minor palette glitch in the animation coming after the first boss level... ;)
User avatar
sinisterseed
Posts: 1335
Joined: Tue Nov 05, 2019 6:48 am
Preferred Pronouns: He/Him
Graphics Processor: nVidia with Vulkan support

Re: [0.4.1] [Duke] 3DR Video Corruption

Post by sinisterseed »

Eh, who knows, experience tells me some players cannot be bothered to report the issues they find sometimes either ;).

Return to “Closed Bugs [Raze]”