Ability to load a directory as an IWAD

Moderator: GZDoom Developers

User avatar
nova++
Posts: 177
Joined: Sat Sep 04, 2021 3:13 am

Ability to load a directory as an IWAD

Post by nova++ »

Kind of an esoteric feature, I know. This is entirely due to wanting to use version control in my project while running a custom IWAD, since otherwise something like git is just going to record changes to the file as a binary instead of any details of anything changed inside it. Apologies if this is already possible, I couldn't figure it out, and looking at the source seems like there's an explicit check against this.
_mental_
 
 
Posts: 3812
Joined: Sun Aug 07, 2011 4:32 am

Re: Ability to load a directory as an IWAD

Post by _mental_ »

User avatar
nova++
Posts: 177
Joined: Sat Sep 04, 2021 3:13 am

Re: Ability to load a directory as an IWAD

Post by nova++ »

Damn it. I searched for "iwad directory" but not "iwad folder" when seeing if anyone else had asked this. facedesk

Return to “Closed Feature Suggestions [GZDoom]”