is there anyway to get RR Possum bayou to work in raze?

Moderator: Raze Developers

Forum rules
Please don't bump threads here if you have a problem - it will often be forgotten about if you do. Instead, make a new thread here.
User avatar
haruko haruhara
Posts: 223
Joined: Fri Nov 02, 2018 9:36 pm

is there anyway to get RR Possum bayou to work in raze?

Post by haruko haruhara »

i know this is not popular but i would not mind playing it just for its custom content i have the cd rom of the game and case too but i really would not mind having this to work in raze i tried putting the whole game folder and INS file in data folder but it would not do anything hopefully it will go on steam or gog just so i can play the game.
User avatar
Graf Zahl
Lead GZDoom+Raze Developer
Lead GZDoom+Raze Developer
Posts: 48325
Joined: Sat Jul 19, 2003 10:19 am
Location: Germany

Re: is there anyway to get RR Possum bayou to work in raze?

Post by Graf Zahl »

I don't have it so I can't do anything to get it set up. Since this isn't easy to come by, someone will have to give me a copy.

According to some info on the web there's nothing interesting there anyway, it looks like it's just the first 7 levels of the full game.
User avatar
haruko haruhara
Posts: 223
Joined: Fri Nov 02, 2018 9:36 pm

Re: is there anyway to get RR Possum bayou to work in raze?

Post by haruko haruhara »

Graf Zahl wrote:I don't have it so I can't do anything to get it set up. Since this isn't easy to come by, someone will have to give me a copy.

According to some info on the web there's nothing interesting there anyway, it looks like it's just the first 7 levels of the full game.

i heard it had custom assets but okay

Return to “Closed Bugs [Raze]”