[Discontinued] NC HUD v2.6.0 - September 7th, 2019

Projects that have specifically been abandoned or considered "dead" get moved here, so people will quit bumping them. If your project has wound up here and it should not be, contact a moderator to have it moved back to the land of the living.
User avatar
faslrn
Posts: 503
Joined: Tue Mar 24, 2015 3:43 pm
Location: Steam: faslrn

Re: [WIP] NC HUD v1.22

Post by faslrn »

@Blue Shadow, made a patch for Faspons:

faslrn - NC Hud - Faspons Patch

Code: Select all

https://www.dropbox.com/s/7w64yhc3v7wjvn2/nc_custom_hud-Faspons_Patch.pk3?dl=1
If anyone has any issues with it, please post it in my Faspons topic as I am maintaining it.
Blue Shadow
Posts: 4906
Joined: Sun Nov 14, 2010 12:59 am
Graphics Processor: ATI/AMD (Modern GZDoom)

Re: [WIP] NC HUD v1.22

Post by Blue Shadow »

faslrn wrote:@Blue Shadow, made a patch for Faspons
Added.
User avatar
affemaria
Posts: 41
Joined: Mon Jul 27, 2015 7:24 am
Location: Porto Alegre - Brazil

Re: [WIP] NC HUD v1.22

Post by affemaria »

Best HUD around! Just saying.
ghostboy1225
Posts: 18
Joined: Fri Aug 12, 2016 12:51 am

Re: [WIP] NC HUD v1.22

Post by ghostboy1225 »

this is a great hud loved it for brutal doom so thanks to nick for that

as a side not the BD version does not work with project brutality to those curious more specifically the ammo counter for the loaded ammo in the gun and the ammo counter bar PB has new ammo for each ammo in the game currently it is what i found during my tests
User avatar
affemaria
Posts: 41
Joined: Mon Jul 27, 2015 7:24 am
Location: Porto Alegre - Brazil

Re: [WIP] NC HUD v1.22

Post by affemaria »

ghostboy1225 wrote:this is a great hud loved it for brutal doom so thanks to nick for that

as a side not the BD version does not work with project brutality to those curious more specifically the ammo counter for the loaded ammo in the gun and the ammo counter bar PB has new ammo for each ammo in the game currently it is what i found during my tests
That's true. I think a patch for Project Brutality would be awesome! I've already suggested that on its official page in ModDB, but so far no one seems to care :T
loismustdie555
Posts: 220
Joined: Thu Sep 25, 2014 2:20 pm
Location: Renton, Washington, USA

Re: [WIP] NC HUD v1.22

Post by loismustdie555 »

affemaria wrote:
ghostboy1225 wrote:this is a great hud loved it for brutal doom so thanks to nick for that

as a side not the BD version does not work with project brutality to those curious more specifically the ammo counter for the loaded ammo in the gun and the ammo counter bar PB has new ammo for each ammo in the game currently it is what i found during my tests
That's true. I think a patch for Project Brutality would be awesome! I've already suggested that on its official page in ModDB, but so far no one seems to care :T
A project brutality NC HUD pk3 you say?

EDIT: It's rather old though, and I'm busy with a project right now. Bugs are likely!
Blue Shadow
Posts: 4906
Joined: Sun Nov 14, 2010 12:59 am
Graphics Processor: ATI/AMD (Modern GZDoom)

Re: [WIP] NC HUD v1.30 - Sep 19th, 2016

Post by Blue Shadow »

v1.30 of NC HUD is up! Check the first post for details.
User avatar
Xtyfe
Posts: 1470
Joined: Fri Dec 14, 2007 6:29 pm
Graphics Processor: nVidia with Vulkan support

Re: [WIP] NC HUD v1.30 - Sep 19th, 2016

Post by Xtyfe »

Hey Blue Shadow,

Just tried the new version and I think I might be missing something. I can't get the hud to show at all. Does it need work out of the box to get going or do I need one of the extra patches? I'm using the latest dev builds.

Update: It works fine in ZDoom, just not GZDoom
User avatar
Velaron
Posts: 105
Joined: Fri Dec 27, 2013 5:00 am

Re: [WIP] NC HUD v1.30 - Sep 19th, 2016

Post by Velaron »

Try changing the screen size in settings or use the +/- buttons.
Blue Shadow
Posts: 4906
Joined: Sun Nov 14, 2010 12:59 am
Graphics Processor: ATI/AMD (Modern GZDoom)

Re: [WIP] NC HUD v1.30 - Sep 19th, 2016

Post by Blue Shadow »

Xtyfe wrote:It works fine in ZDoom, just not GZDoom
It works fine for me with GZDoom (2.2.0).
User avatar
Xtyfe
Posts: 1470
Joined: Fri Dec 14, 2007 6:29 pm
Graphics Processor: nVidia with Vulkan support

Re: [WIP] NC HUD v1.30 - Sep 19th, 2016

Post by Xtyfe »

Blue Shadow wrote:
Xtyfe wrote:It works fine in ZDoom, just not GZDoom
It works fine for me with GZDoom (2.2.0).
I found the problem, need to make sure alternate hud is off.
Blue Shadow
Posts: 4906
Joined: Sun Nov 14, 2010 12:59 am
Graphics Processor: ATI/AMD (Modern GZDoom)

Re: [WIP] NC HUD v1.30 - Sep 19th, 2016

Post by Blue Shadow »

Yes. The HUD now replaces ZDoom's fullscreen HUD, so you need to make sure the althud is disabled.
Blue Shadow
Posts: 4906
Joined: Sun Nov 14, 2010 12:59 am
Graphics Processor: ATI/AMD (Modern GZDoom)

Re: [WIP] NC HUD v1.31 - Oct 1st, 2016

Post by Blue Shadow »

A new version is out! I didn't think I'd release one soon after 1.30, but apparently I did...
User avatar
faslrn
Posts: 503
Joined: Tue Mar 24, 2015 3:43 pm
Location: Steam: faslrn

Re: [WIP] NC HUD v1.31 - Oct 1st, 2016

Post by faslrn »

Updated my patch :thumb: :

faslrn - NC Hud - Faspons Patch

Code: Select all

https://www.dropbox.com/s/rn299wzjf4iudoa/nchud-Faspons.pk3?dl=1
Blue Shadow
Posts: 4906
Joined: Sun Nov 14, 2010 12:59 am
Graphics Processor: ATI/AMD (Modern GZDoom)

Re: [WIP] NC HUD v1.31 - Oct 1st, 2016

Post by Blue Shadow »

faslrn wrote:Updated my patch
Thanks. OP has been updated.

Return to “Abandoned/Dead Projects”