[Fixed] Automap doesn't display level name

Moderator: Raze Developers

Automap doesn't display level name

Postby SaveTheDoomer » Tue May 18, 2021 1:05 am

I noted that the automap never displays level name, only the episode one. This happens on every game.
User avatar
SaveTheDoomer
 
Joined: 11 Apr 2021
Location: Yog-Sothoth stone circle on the dark hills
Operating System: Windows 10/8.1/8/201x 64-bit
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: ATI/AMD (Modern GZDoom)

Re: Automap doesn't display level name

Postby Graf Zahl » Wed May 19, 2021 2:24 pm

fixed
User avatar
Graf Zahl
Lead GZDoom+Raze Developer
Lead GZDoom+Raze Developer
 
Joined: 19 Jul 2003
Location: Germany

Re: Automap doesn't display level name

Postby SaveTheDoomer » Thu May 20, 2021 1:31 am

Thanks :D
User avatar
SaveTheDoomer
 
Joined: 11 Apr 2021
Location: Yog-Sothoth stone circle on the dark hills
Operating System: Windows 10/8.1/8/201x 64-bit
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: ATI/AMD (Modern GZDoom)


Return to Closed Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests