Decorate expection error, offending line of code looks fine

Ask about ACS, DECORATE, ZScript, or any other scripting questions here!

Moderator: GZDoom Developers

Forum rules
Before asking on how to use a ZDoom feature, read the ZDoom wiki first. If you still don't understand how to use a feature, then ask here.

Please bear in mind that the people helping you do not automatically know how much you know. You may be asked to upload your project file to look at. Don't be afraid to ask questions about what things mean, but also please be patient with the people trying to help you. (And helpers, please be patient with the person you're trying to help!)
User avatar
Sgt Nate V
Posts: 168
Joined: Sat Mar 04, 2017 4:21 pm
Discord: 9869
Location: somewhere

Decorate expection error, offending line of code looks fine

Post by Sgt Nate V »

I'm attempting to make a decorate weapon based on Turrican, but everytime I attempt to load it up, it expects "", but finds "TURG" instead.
Here's the code.

Code: Select all

Actor Multiple : weapon
{
+WEAPON.AMMO_OPTIONAL
weapon.slotnumber 2
inventory.pickupmessage "Multiple!"
states
{
spawn:
MULT A -1
loop
ready:
TURG A 1 a_weaponready
select:
TURG a 1 a_raise
deselect:
TURG a 1 a_lower
fire:
TURG a 1 a_gunflash
TURG a 1 A_Firecustommissile("multipleshot", random(6, 6)
TURG a 1 A_Firecustommissile("multipleshot", random(6, 6)
TURG a 1 A_Firecustommissile("multipleshot", random(6, 6) a_refire
goto ready
}
}

actor: multipleshot
{
height 8
radius 2
damage 2
speed 15
seesound "multiple"
projectile
states:
spawn:
muls a 4 bright
death:
muls b 2
muls c 2
}
}
ZippeyKeys12
Posts: 111
Joined: Wed Jun 15, 2016 2:49 pm

Re: Decorate expection error, offending line of code looks f

Post by ZippeyKeys12 »

Don't think it's your answer but aren't you missing the closing parentheses for a_firecustommissile
User avatar
Sgt Nate V
Posts: 168
Joined: Sat Mar 04, 2017 4:21 pm
Discord: 9869
Location: somewhere

Re: Decorate expection error, offending line of code looks f

Post by Sgt Nate V »

Got it fixed, thanks for the help though.

Return to “Scripting”