How To Bind A Fullscreen Keybind?

Need help running G/Q/ZDoom/ECWolf/Zandronum/3DGE/EDuke32/Raze? Did your computer break? Ask here.

Moderator: GZDoom Developers

Forum rules
Contrary to popular belief, we are not all-knowing-all-seeing magical beings!

If you want help you're going to have to provide lots of info. Like what is your hardware, what is your operating system, what version of GZDoom/LZDoom/whatever you're using, what mods you're loading, how you're loading it, what you've already tried for fixing the problem, and anything else that is even remotely relevant to the problem.

We can't magically figure out what it is if you're going to be vague, and if we feel like you're just wasting our time with guessing games we will act like that's what you're really doing and won't help you.
User avatar
byrnevile
Posts: 2
Joined: Thu Nov 03, 2022 3:52 pm
Preferred Pronouns: They/Them

How To Bind A Fullscreen Keybind?

Post by byrnevile »

How do I make a new keybind for toggling fullscreen? I know of Alt-Enter but I would like to set a new keybind that is more convenient for me. I am on GZDOOM 4.8.2 on Windows 10. Thank you.
User avatar
wildweasel
Moderator Team Lead
Posts: 21519
Joined: Tue Jul 15, 2003 7:33 pm
Preferred Pronouns: He/Him
Operating System Version (Optional): Windows 10, 21H1
Graphics Processor: nVidia with Vulkan support

Re: How To Bind A Fullscreen Keybind?

Post by wildweasel »

I should think you could bind a key to toggle "vid_fullscreen", though I forget if that takes effect immediately or not.
User avatar
byrnevile
Posts: 2
Joined: Thu Nov 03, 2022 3:52 pm
Preferred Pronouns: They/Them

Re: How To Bind A Fullscreen Keybind?

Post by byrnevile »

wildweasel wrote: Thu Nov 03, 2022 6:13 pm I should think you could bind a key to toggle "vid_fullscreen", though I forget if that takes effect immediately or not.
Yes! That did it, I can toggle full screen on the fly now. Thank you.

Return to “Technical Issues”