[GZDoom/LZDoom] MAPINFO - compat_soundcutoff doesn't work

Post bugs that have to do with sound and/or in-game music here.

Moderator: GZDoom Developers

Forum rules
Please construct and post a simple demo whenever possible for all bug reports. Please provide links to everything.

If you can include a wad demonstrating the problem, please do so. Bug reports that include fully-constructed demos have a much better chance of being investigated in a timely manner than those that don't.

Please make a new topic for every bug. Don't combine multiple bugs into a single topic. Thanks!

[GZDoom/LZDoom] MAPINFO - compat_soundcutoff doesn't work

Postby hfc2x » Sat May 30, 2020 10:48 pm

What says in the title. I'm trying to make a map that works a lot like vanilla, and for the most part, most MAPINFO-set compatflags work fine. However, compat_soundcutoff does not work whatsoever.

I attached a file that includes a MAPINFO lump that sets some compatflags for both E1M1 and MAP01 so anyone can test this. Load this and open either E1M1 or MAP01 in any IWAD, type ID(K)FA cheat, and fire a rocket. The explosion sound will play fully, even though the actor has ceased to exist long ago. This happens in both GZDoom v4.3.3 and LZDoom v3.85, but also happens in the most recent development versions.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
hfc2x
DoomEU is not dead, just inevitably headed for a Mordeth nomination.
 
Joined: 17 Aug 2009
Location: Chule

Return to Audio/Music Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests