New features (last update 8.8.2005)

Moderator: GZDoom Developers

User avatar
Grubber
Posts: 1031
Joined: Wed Oct 15, 2003 12:19 am
Location: Czech Republic

Post by Grubber »

place file inter.wad into your doom/skins directory
Lemonzest
Posts: 327
Joined: Tue Oct 12, 2004 3:19 pm
Location: On your boards, trolling your threads!!!

Post by Lemonzest »

it works if i drop doom.wad and inter.wad onto the grzdoom icon, but its not auto loading when i just pick Doom shareware or ult doom.
User avatar
Grubber
Posts: 1031
Joined: Wed Oct 15, 2003 12:19 am
Location: Czech Republic

Post by Grubber »

I guess new intermission lumps have to be made. Tell Graf, he made the intermission options.
Lemonzest
Posts: 327
Joined: Tue Oct 12, 2004 3:19 pm
Location: On your boards, trolling your threads!!!

Post by Lemonzest »

no, what i am saying is that the intermissions work fine if i drop both wads onto the icon (doom.wad and inter.wad). i think all that is needed is for inter.wad to be auto loaded when it detects that any shareware/doom/ult doom wads are loaded
User avatar
Graf Zahl
Lead GZDoom+Raze Developer
Lead GZDoom+Raze Developer
Posts: 49098
Joined: Sat Jul 19, 2003 10:19 am
Location: Germany

Post by Graf Zahl »

The intermission scripts belong in zdoom.wad. Unless that is done you have to take care that they are actually loaded. If we want to do a real release we should update zdoom.wad to avoid confusion.
Lemonzest
Posts: 327
Joined: Tue Oct 12, 2004 3:19 pm
Location: On your boards, trolling your threads!!!

Post by Lemonzest »

so for time being i should use something like xwe to put the lumps in zdoom.wad?
User avatar
Grubber
Posts: 1031
Joined: Wed Oct 15, 2003 12:19 am
Location: Czech Republic

Post by Grubber »

I will do it. To avoid further problems ;).

EDIT: uploaded.
Last edited by Grubber on Mon May 30, 2005 12:31 pm, edited 1 time in total.
User avatar
TheDarkArchon
Posts: 7656
Joined: Sat Aug 07, 2004 5:14 am
Location: Some cold place

Post by TheDarkArchon »

Yep.
Lemonzest
Posts: 327
Joined: Tue Oct 12, 2004 3:19 pm
Location: On your boards, trolling your threads!!!

Post by Lemonzest »

well i can confirm it works for both shareware and ult doom, i used xwe to merge zdoom.wad and inter.wad. would this make any problems for custom intermission screen? ie would the ones in a wad overide the ones in zdoom.wad? maybe someone needs to test
User avatar
TheDarkArchon
Posts: 7656
Joined: Sat Aug 07, 2004 5:14 am
Location: Some cold place

Post by TheDarkArchon »

Does it cause problems with MAPINFO, SNDINFO, etc. etc.?
User avatar
Graf Zahl
Lead GZDoom+Raze Developer
Lead GZDoom+Raze Developer
Posts: 49098
Joined: Sat Jul 19, 2003 10:19 am
Location: Germany

Post by Graf Zahl »

Lemonzest wrote: would this make any problems for custom intermission screen? ie would the ones in a wad overide the ones in zdoom.wad? maybe someone needs to test

Yes, they will. A lump is always loaded from the last WAD in the list. ZDoom.wad is the first. Besides, if you specify your own intermission nobody is forcing you to use one of the original names.
User avatar
Graf Zahl
Lead GZDoom+Raze Developer
Lead GZDoom+Raze Developer
Posts: 49098
Joined: Sat Jul 19, 2003 10:19 am
Location: Germany

Post by Graf Zahl »

TheDarkArchon wrote:Does it cause problems with MAPINFO, SNDINFO, etc. etc.?

There's no interference unless you override the defaults in MAPINFO.
User avatar
TheDarkArchon
Posts: 7656
Joined: Sat Aug 07, 2004 5:14 am
Location: Some cold place

Post by TheDarkArchon »

I know. It was supposed to be one of those "Is the Pope catholic?" type of questions.
User avatar
BouncyTEM
Posts: 3820
Joined: Sun Aug 24, 2003 5:42 pm
Preferred Pronouns: He/Him
Operating System Version (Optional): Windows 10
Graphics Processor: nVidia with Vulkan support
Location: 2280 Lol Street: The Calamitous Carnival (formerly Senators Prison)

Post by BouncyTEM »

uhhh.....Grubber? can you upload this to like Rapidshare or something?
because...well...:(...i'm downloading the thing at 300 BYTES a second here...
User avatar
Grubber
Posts: 1031
Joined: Wed Oct 15, 2003 12:19 am
Location: Czech Republic

Post by Grubber »

Few pages ago I said I'm looking for new webhost, because my current one sucks heavy. And I don't like rapidshare, because of the waiting :P. I need real webspace for my various projects ;).

Return to “Closed Feature Suggestions [GZDoom]”