[v1.0.0] ARGENT - The Streamlined Doom 4 Mod

Projects that alter game functions but do not include new maps belong here.
Forum rules
The Projects forums are only for projects. If you are asking questions about a project, either find that project's thread, or start a thread in the General section instead.

Got a cool project idea but nothing else? Put it in the project ideas thread instead!

Projects for any Doom-based engine (especially 3DGE) are perfectly acceptable here too.

Please read the full rules for more details.
User avatar
Kinsie
Posts: 7356
Joined: Fri Oct 22, 2004 9:22 am
Graphics Processor: nVidia with Vulkan support
Location: MAP33

Re: [v0.1.1] ARGENT - Xaser does Doom 4

Post by Kinsie »

SladeEXE wrote:Ran it on Zdoom and I still get this message:
Script error, "xa-argen_0.1.0.pk3:actors/weapons/pistol.txt" line 32:
Invalid state parameter {
Image
User avatar
Jimmy
 
 
Posts: 4717
Joined: Mon Apr 10, 2006 1:49 pm
Preferred Pronouns: He/Him

Re: [v0.1.1] ARGENT - Xaser does Doom 4

Post by Jimmy »

Image
User avatar
Captain J
 
 
Posts: 16860
Joined: Tue Oct 02, 2012 2:20 am
Location: A Year old Pizza Box

Re: [v0.1.x] ARGENT - Xaser does Doom 4

Post by Captain J »

Xaser wrote:I'm tempted to start a "wall of shame" somewhere if this keeps up. :P
Going to keep the promise, xaser?
User avatar
lizardcommando
Posts: 1487
Joined: Thu Sep 07, 2006 12:24 pm
Location: Boringland, California

Re: [v0.1.1] ARGENT - Xaser does Doom 4

Post by lizardcommando »

Not bad so far. I can't wait until you start implementing the secondary attacks/upgrades for the weapons.
User avatar
Wivicer
Posts: 360
Joined: Sat Jul 27, 2013 4:39 pm
Graphics Processor: nVidia (Modern GZDoom)
Location: Minnesota

Re: [v0.1.1] ARGENT - Xaser does Doom 4

Post by Wivicer »

So where'd the name come from? I'm curious.
User avatar
Almonds
Posts: 102
Joined: Fri Feb 26, 2016 7:07 pm
Location: yes!!!

Re: [v0.1.1] ARGENT - Xaser does Doom 4

Post by Almonds »

Wivicer wrote:So where'd the name come from? I'm curious.
I recommend playing Doom 4 and finding out for yourself. :wink:
User avatar
Wivicer
Posts: 360
Joined: Sat Jul 27, 2013 4:39 pm
Graphics Processor: nVidia (Modern GZDoom)
Location: Minnesota

Re: [v0.1.1] ARGENT - Xaser does Doom 4

Post by Wivicer »

If I had the money and a computer that could run it, I'd have done so already.
User avatar
HorrorMovieRei
Posts: 247
Joined: Fri May 24, 2013 5:08 pm
Preferred Pronouns: They/Them

Re: [v0.1.1] ARGENT - Xaser does Doom 4

Post by HorrorMovieRei »

Say, is there a way to actually get the Chaingun during normal play? I'm halfway through a megawad and I have yet to find one.
FaggoStorm
Posts: 180
Joined: Fri Mar 11, 2016 8:06 am

Re: [v0.1.1] ARGENT - Xaser does Doom 4

Post by FaggoStorm »

HorrorMovieGuy wrote:Say, is there a way to actually get the Chaingun during normal play? I'm halfway through a megawad and I have yet to find one.
For some weird reason, I fell like they drop from Spider Masterminds.
User avatar
Captain J
 
 
Posts: 16860
Joined: Tue Oct 02, 2012 2:20 am
Location: A Year old Pizza Box

Re: [v0.1.1] ARGENT - Xaser does Doom 4

Post by Captain J »

after opening the mod, yes. i think the bosses does drops some such weapons when they dies.
_mental_
 
 
Posts: 3791
Joined: Sun Aug 07, 2011 4:32 am

Re: [v0.1.x] ARGENT - Xaser does Doom 4

Post by _mental_ »

Wivicer wrote:Unfortunately the mac version of gzdoom isn't up to date with the Windows version, so I can't try this yet. Looks cool, though!
Just uploaded a new version for OS X updated to the latest GZDoom. Works for me :D
User avatar
Hellstorm Archon
Posts: 1176
Joined: Sun Oct 24, 2010 7:37 pm
Preferred Pronouns: They/Them
Location: 404 Error- Location of User Not Found

Re: [v0.1.x] ARGENT - Xaser does Doom 4

Post by Hellstorm Archon »

_mental_ wrote:
Wivicer wrote:Unfortunately the mac version of gzdoom isn't up to date with the Windows version, so I can't try this yet. Looks cool, though!
Just uploaded a new version for OS X updated to the latest GZDoom. Works for me :D
Well, that got me to finally work. Only issue is now, whenever I load it with certain mods such as Project Brutality or Trailblazer, the console won't shut the hell up about "ACS: I don't know what [insert thing here] is."
User avatar
Arctangent
Posts: 1235
Joined: Thu Nov 06, 2014 1:53 pm

Re: [v0.1.1] ARGENT - Xaser does Doom 4

Post by Arctangent »

I'm surprised that that's the only issue, considering gameplay mods tend to utterly break other gameplay mods since they modify the same exact things.
User avatar
Hellstorm Archon
Posts: 1176
Joined: Sun Oct 24, 2010 7:37 pm
Preferred Pronouns: They/Them
Location: 404 Error- Location of User Not Found

Re: [v0.1.1] ARGENT - Xaser does Doom 4

Post by Hellstorm Archon »

Arctangent wrote:I'm surprised that that's the only issue, considering gameplay mods tend to utterly break other gameplay mods since they modify the same exact things.
I mean running the mods just by themselves spouts that. Sorry, should've clarified that. :P
User avatar
Not Samuel Hayden
Posts: 1
Joined: Sun Jun 05, 2016 5:56 pm

Re: [v0.1.1] ARGENT - Xaser does Doom 4

Post by Not Samuel Hayden »

This project is of great interest to m-one of my associates. It would be in mankind's best interest if you shared your knowledge of Argent with the UAC immediately. I assure you, they are not the villains in this story.

Return to “Gameplay Mods”