How am I being able to use a custom title?

If it's not ZDoom, it goes here.
User avatar
Oberron
Posts: 1048
Joined: Sun Aug 02, 2015 1:20 am
Graphics Processor: ATI/AMD (Modern GZDoom)
Location: Czech Republic

How am I being able to use a custom title?

Post by Oberron »

Where is the custom title? If someone asks it, cheers!
mallo
Posts: 1112
Joined: Sat May 22, 2010 12:49 pm

Re: How am I being able to use a custom title?

Post by mallo »

Goto User Control Panel -> Profile -> Edit profile -> Change your title from there.
User avatar
Oberron
Posts: 1048
Joined: Sun Aug 02, 2015 1:20 am
Graphics Processor: ATI/AMD (Modern GZDoom)
Location: Czech Republic

Re: How am I being able to use a custom title?

Post by Oberron »

Where am I having that? I don't see it..
User avatar
wildweasel
Posts: 21706
Joined: Tue Jul 15, 2003 7:33 pm
Preferred Pronouns: He/Him
Operating System Version (Optional): A lot of them
Graphics Processor: Not Listed

Re: How am I being able to use a custom title?

Post by wildweasel »

It's locked until you have a certain number of posts. Basically, don't worry about it.
User avatar
Oberron
Posts: 1048
Joined: Sun Aug 02, 2015 1:20 am
Graphics Processor: ATI/AMD (Modern GZDoom)
Location: Czech Republic

Re: How am I being able to use a custom title?

Post by Oberron »

Thanks, sir.

Return to “Off-Topic”