Class selection screen should show a 3D model if specified

Remember, just because you request it, that doesn't mean you'll get it.

Moderator: GZDoom Developers

User avatar
SPZ1
Posts: 206
Joined: Wed Aug 02, 2017 3:01 pm
Location: Illinois

Class selection screen should show a 3D model if specified

Post by SPZ1 »

The class selection screen should show a 3D model if specified.
User avatar
Nash
 
 
Posts: 17296
Joined: Mon Oct 27, 2003 12:07 am
Twitch ID: nashmuhandes
Github ID: nashmuhandes
Location: Kuala Lumpur, Malaysia

Re: Class selection screen should show a 3D model if specifi

Post by Nash »

The 2D drawer currently doesn't have the capability to draw 3D models. This would require a "render 3D model to texture" added to the 2D interface first.
User avatar
Graf Zahl
Lead GZDoom+Raze Developer
Lead GZDoom+Raze Developer
Posts: 48040
Joined: Sat Jul 19, 2003 10:19 am
Location: Germany

Re: Class selection screen should show a 3D model if specifi

Post by Graf Zahl »

No, it would require a proper matrix setup for rendering the model with a 2D projection. But the point stands that the 2D drawer currently cannot handle it without some deeper changes.

Return to “Feature Suggestions”