[Fixed] Freeze cheat is not reset correctly

Bugs that have been investigated and resolved somehow.

Moderator: GZDoom Developers

Freeze cheat is not reset correctly

Postby phantombeta » Sat May 25, 2019 1:43 pm

The freeze cheat and similar things don't set the freeze flags correctly. This causes loaded and new games to keep the previous freeze state. It's also restored incorrectly, making some things end up frozen while others still move.

Steps to reproduce:
  • Use the freeze CCMD
  • Start a new game or load a saved game
  • Freeze will still be in the state it previously was, instead of being correctly set/reset.
User avatar
phantombeta
In the meadow of sinful thoughts, every flower's a perfect one
 
Joined: 02 May 2013
Location: The United Soviet Socialist Dictatorship of Hueland
Discord: phantombeta#2461
Twitch ID: phantombeta_
Github ID: Doom2fan
Operating System: Windows 10/8.1/8 64-bit
Graphics Processor: nVidia with Vulkan support

Re: Freeze cheat is not reset correctly

Postby Graf Zahl » Fri Aug 09, 2019 3:39 am

fixed
User avatar
Graf Zahl
Lead GZDoom Developer
Lead GZDoom Developer
 
Joined: 19 Jul 2003
Location: Germany


Return to Closed Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests