Blocky characters in dialog after timedemo

ZDoom LE, Pentium 133's, Windows 98, and DOS 3.1 all go here! A bygone era, of particular interest to some folks.

Blocky characters in dialog after timedemo

Postby invictius » Mon Jul 17, 2017 12:01 pm

Trying to compare software rendering on my macs vs a p2-400, I get this:
Attachments
timedemo.jpg
invictius
 
Joined: 03 Aug 2012

Re: Blocky characters in dialog after timedemo

Postby wildweasel » Mon Jul 17, 2017 12:52 pm

What OS is this running? I wonder if the problem is a lack of Unicode support or a missing font.
User avatar
wildweasel
change o' pace.
Moderator Team Lead
 
Joined: 15 Jul 2003

Re: Blocky characters in dialog after timedemo

Postby invictius » Mon Jul 17, 2017 1:20 pm

wildweasel wrote:What OS is this running? I wonder if the problem is a lack of Unicode support or a missing font.


Windows ME. At first, I thought 2.8.1 was xp only, but it did complete the timedemo.
invictius
 
Joined: 03 Aug 2012

Re: Blocky characters in dialog after timedemo

Postby Graf Zahl » Mon Jul 17, 2017 1:33 pm

My suspicion would be a unicode/ASCII mismatch of the RichEdit control and the data being sent to it. Don't ask me about the specifics here, it's just that the output looks like such a thing.
User avatar
Graf Zahl
Lead GZDoom Developer
Lead GZDoom Developer
 
Joined: 19 Jul 2003
Location: Germany

Re: Blocky characters in dialog after timedemo

Postby drfrag » Tue Jul 18, 2017 7:25 am

Lack of unicode support, was fixed by hail-to-the-ryzen in LE and the fix it's included in ZDoom32 as well. I plan to do a release soon BTW but i'm struggling with that farclipline thing (i think it's a cool feature since enhances performance even with very long distances).
User avatar
drfrag
I.R developer, I.R smart
Vintage GZDoom Developer
 
Joined: 23 Apr 2004
Location: Spain


Return to Legacy Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest