No sound plays when entering and exiting deep water. 4.8.2

Bugs that have been investigated and resolved somehow.

Moderator: GZDoom Developers

Forum rules
Please don't bump threads here if you have a problem - it will often be forgotten about if you do. Instead, make a new thread here.
User avatar
Caleb377
Posts: 46
Joined: Tue Jan 28, 2020 2:54 pm

No sound plays when entering and exiting deep water. 4.8.2

Post by Caleb377 »

No sound plays when entering and exiting deep water:

I have the sounds for entering deep water redefined in the SNDINFO lump, but they don' t play in the new version 4.8.2

$playersound player male *dive PlaDive // Player dives underwater
$playersound player male *surface PlaSurf // Player surfaces

On a side note, the new cutscene feature is a welcome addition, I understand why it wasn't implemented in the past,
But I think is great.

Cheers
User avatar
Blue Shadow
Posts: 4903
Joined: Sun Nov 14, 2010 12:59 am
Graphics Processor: ATI/AMD (Modern GZDoom)

Re: No sound plays when entering and exiting deep water. 4.8

Post by Blue Shadow »

Yeah, I can confirm that these sounds don't play in 4.8.1, but they do in 4.7.1.

The only thing that comes to mind that could've broken this, is the addition of this feature.
User avatar
Graf Zahl
Lead GZDoom+Raze Developer
Lead GZDoom+Raze Developer
Posts: 47994
Joined: Sat Jul 19, 2003 10:19 am
Location: Germany

Re: No sound plays when entering and exiting deep water. 4.8

Post by Graf Zahl »

It surely was in there.

For inexplicable reasons it moved the 'int oldlevel = waterlevel;' line down to a point where it no longer retrieved the value that is needed.

Return to “Closed Bugs”