[Duplicate] Crash in E3M1 with .60

Bugs that have been investigated and resolved somehow.

Moderator: GZDoom Developers

Crash in E3M1 with .60

Postby SpiderFromMars » Mon Dec 15, 2003 2:24 pm

Hi! Im new to ZDoom, but i like it (i think that is the better source port).
Well, i was trying some levels when i went to the original Episode 3 Mission 1. If i go past the first big room through the big door, and then i take the left corridor to that room where the floor collapses (and there is a rifle) Zdoom crash when im at the middle of the collapsing floor with a "Code: ACCESS_VIOLATION. Tried to read address ffffffff .... etc error". :cry:
I dont happens with Doom95 or the original Doom, but it happens ever i try it on ZDoom ┬┐it is a bug? Help, please! :(

Keep on this great work, i really enjoy ZDoom, it's great to have such a port to play Doom/Doom2/Heretic/Hexen/Strife (im really hoping to play Strife with Zdoom).

Thanks

PD: please, excuse my poor english :?
SpiderFromMars
 

Postby HotWax » Mon Dec 15, 2003 2:51 pm

Update your IWAD to version 1.9.
User avatar
HotWax
Do what you must, and pay the price later.
 
Joined: 18 Jul 2003
Location: Idaho Falls, ID

Postby SpiderFromMars » Mon Dec 15, 2003 5:20 pm

Ok, using Ultimate Doom IWAD seems to fix it. Strange... i was using it before? :? I will check it later. :)

Thanks! :wink:
SpiderFromMars
 

Postby randi » Fri Dec 19, 2003 5:40 pm

User avatar
randi
Site Admin
 
Joined: 09 Jul 2003


Return to Closed Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests