[Fixed] Chaingun problems with new Zdoom

Bugs that have been investigated and resolved somehow.

Moderator: GZDoom Developers

Forum rules
Please don't bump threads here if you have a problem - it will often be forgotten about if you do. Instead, make a new thread here.

Chaingun problems with new Zdoom

Postby Lexus Alyus » Sun Dec 07, 2003 12:02 pm

I know that the chaingun was fixed against illigal modifications, etc... but my new chaingun won't go through it's muzzle flash animations :-(. When you fire it just sticks on the first flash animation. It's basically just modified graphix, which operate identically to the old chaingun but it fires faster and it slows down after you fire (like the quake 2 chaingun). How can I solve this?

Oh, by the way, I'm using beta 59.

:evil:
User avatar
Lexus Alyus
One day, I may actually release something...
 
Joined: 15 Jul 2003
Location: Nottingham, UK

Postby Xaser » Sun Dec 07, 2003 12:36 pm

I just noticed the exact same thing with my ROTT Weapon Modification. The MP-40 (Chaingun Replacement) Looks like shit because you only see one firing frame. Please fix!!!
User avatar
Xaser
anarchivist
 
 
 
Joined: 20 Jul 2003

Postby Cyb » Sun Dec 07, 2003 12:52 pm

this also happens with the normal doom chaingun, it doesn't animate any longer
Cyb
 
Joined: 15 Jul 2003

Postby Curunir » Sun Dec 07, 2003 1:44 pm

The BFG also lost its animation frames :?
User avatar
Curunir
In heaven everything is fine
 
Joined: 02 Nov 2003
Operating System: Windows 10/8.1/8/201x 64-bit
Graphics Processor: ATI/AMD with Vulkan Support

Postby Xaser » Sun Dec 07, 2003 1:59 pm

Curunir wrote:The BFG also lost its animation frames :?


Huh? The BFG works fine for me.
User avatar
Xaser
anarchivist
 
 
 
Joined: 20 Jul 2003

Postby Curunir » Sun Dec 07, 2003 2:44 pm

Well, the lights on it flash, but there's no recoil for me.
User avatar
Curunir
In heaven everything is fine
 
Joined: 02 Nov 2003
Operating System: Windows 10/8.1/8/201x 64-bit
Graphics Processor: ATI/AMD with Vulkan Support

Postby Kate » Sun Dec 07, 2003 2:47 pm

and by "recoil" he means the bfg used to move back after firing, which it no longer does.
User avatar
Kate
... in loving memory ...
 
Joined: 15 Jul 2003

Postby Softie » Mon Dec 08, 2003 8:10 am

Yes, have that problem too with 59, worked in 57.
User avatar
Softie
 
Joined: 05 Dec 2003
Location: Sweden

Postby Lexus Alyus » Mon Dec 08, 2003 1:04 pm

I read in the changelog that Randy fixed the chaingun to prevent illigal flash frames... this is probably a negotive side effect from that... It would be nice ifg it was fixed cus my chaingun doesn't look as cool as it did... but it still looks cool :-D.

:twisted:
User avatar
Lexus Alyus
One day, I may actually release something...
 
Joined: 15 Jul 2003
Location: Nottingham, UK

Postby randi » Mon Dec 08, 2003 2:44 pm

Fixed.
User avatar
randi
Site Admin
 
Joined: 09 Jul 2003


Return to Closed Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests