GZDoom 4.6.0 GLES branch crashes [split from news thread]

Need help running G/Q/ZDoom/ECWolf/Zandronum/3DGE? Did your computer break? Ask here.

Moderator: GZDoom Developers

GZDoom 4.6.0 GLES branch crashes [split from news thread]

Postby adamhossam » Sun May 23, 2021 9:46 am

it runs perfectly on my machine but unfortunately it keeps crashing when i use any mod help?
adamhossam
 
Joined: 15 May 2021

Re: Experimental release based on GZDoom 4.6.0 and GLES bran

Postby Rachael » Sun May 23, 2021 10:52 am

adamhossam wrote:help?

Post here, please: viewforum.php?f=50

And we're going to need a lot of info anyhow, including your machine specs and a crash log. We're not clairvoyant there's no way for us to know what is wrong.
User avatar
Rachael
Admin
 
Joined: 13 Jan 2004
Discord: Rachael#3767
Twitch ID: madamerachelle
Github ID: madame-rachelle
Operating System: Windows 10/8.1/8/201x 64-bit
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: nVidia with Vulkan support

Re: Experimental release based on GZDoom 4.6.0 and GLES bran

Postby adamhossam » Sun May 23, 2021 12:24 pm

my specs are

GPU:Ati Radeon HD 4200

CPU:AMD Athlon x2 2.70 GHz

Installed RAM: 4.00 3.50 usable

System Type: 64 bit


This Is My Crash Report:
Spoiler: "Please attach CrashReport.zip, not paste these huge things. Thank you. -ww"
Last edited by wildweasel on Sun May 23, 2021 1:13 pm, edited 1 time in total.
Reason: Ultra long crash report placed in a Spoiler tag for brevity.
adamhossam
 
Joined: 15 May 2021

Re: GZDoom 4.6.0 GLES branch crashes [split from news thread

Postby wildweasel » Sun May 23, 2021 1:12 pm

I've solved one problem with your post by splitting this discussion into a Technical Issues thread (please don't post tech help issues in the News posts, it makes things remarkably hard to find). But please, attach CrashReport.zip as a file (or upload it somewhere), don't extract it and paste out the text, because that's a LOT of text.
User avatar
wildweasel
change o' pace.
Moderator Team Lead
 
Joined: 15 Jul 2003

g4.6.0a crashes when i use pb or eoa

Postby adamhossam » Mon May 24, 2021 4:20 am

My Specs


GPU:ATI Radeon HD 4200

CPU:AMD Athlon X2 2.70 GHz

RAM:4.00 GB (Usable 3.50 GB)

64 Bit Operating System

My Crash Log

Spoiler:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
adamhossam
 
Joined: 15 May 2021


Return to Technical Issues

Who is online

Users browsing this forum: Gez and 3 guests