Page 1 of 1

Darkstar wad doesnt run in GZDOOM

PostPosted: Tue May 18, 2021 5:22 pm
by Reginald Pittlock
Hello there. I have a problem with a particular wad that I've recently downloaded.

I've read in the txt file that came with the Darkstar wad that it runs in the boom engine. Is there a way to make it run into GZdoom?.

Thank you.

P.D: My apologies if I didn't give more info about my issue. Its the first time in this forum. If you need an specific type of information, please let me know

Re: Darkstar wad doesnt run in GZDOOM

PostPosted: Tue May 18, 2021 6:47 pm
by wildweasel
What specifically isn't working about it?

Re: Darkstar wad doesnt run in GZDOOM

PostPosted: Thu May 20, 2021 11:22 am
by spoone
I just played it in Gzdoom. It works great. Just because the text file says it works in Boom doesn't mean it won't work in Gzdoom. Heck I think most Boom wads work in GZdoom.