No menu graphics in new GZdoom

Need help running G/Q/ZDoom/ECWolf/Zandronum/3DGE? Did your computer break? Ask here.

Moderator: GZDoom Developers

Re: No menu graphics in new GZdoom

Postby DeathCold » Sat Dec 22, 2018 6:51 pm

drfrag wrote:But it's a different scenario, you'd be installing a driver from scratch not updating it.
However now i remember the latest driver was a beta (not sure), install the previous one then.
Edit: this one: https://www2.ati.com/drivers/whql-win8. ... -oct30.exe


Well, i tried it out and... i got bkack screen again, after installing new driver. And i nearly managed to install back the old driver. And no, new GZDoom still not working properly, even after reinstalling drivers. So yeah, i think i have to quit trying to make it work, and left mods for Doom behind. Sad, but what else i can do? Cause, like, non of those mods works with Zandronum or, at least, old version of OpenGL, the one that Zandronum uses. And there is a many amazing mods, like Brutal Wolfenstein, Project Brutality, Castlevania Simon's Destiny and DOOM 4 Doom, and all of them i have to throw in trash, by deleting them from my computer. That's unfair, but... i have to deal with it. Anyway, thanks for help. You did your best to help me. Good bye :cry:
User avatar
DeathCold
 
Joined: 22 Dec 2018
Location: Ukraine

Re: No menu graphics in new GZdoom

Postby TDRR » Thu Jan 03, 2019 2:53 pm

DeathCold wrote:
drfrag wrote:But it's a different scenario, you'd be installing a driver from scratch not updating it.
However now i remember the latest driver was a beta (not sure), install the previous one then.
Edit: this one: https://www2.ati.com/drivers/whql-win8. ... -oct30.exe


Well, i tried it out and... i got bkack screen again, after installing new driver. And i nearly managed to install back the old driver. And no, new GZDoom still not working properly, even after reinstalling drivers. So yeah, i think i have to quit trying to make it work, and left mods for Doom behind. Sad, but what else i can do? Cause, like, non of those mods works with Zandronum or, at least, old version of OpenGL, the one that Zandronum uses. And there is a many amazing mods, like Brutal Wolfenstein, Project Brutality, Castlevania Simon's Destiny and DOOM 4 Doom, and all of them i have to throw in trash, by deleting them from my computer. That's unfair, but... i have to deal with it. Anyway, thanks for help. You did your best to help me. Good bye :cry:


Do you know you can simply enable software mode right?

Here's a config file pre-set to windowed 640x480 software mode: https://www.mediafire.com/file/4o990xyy ... m.ini/file

Delete all .ini files in your GZDoom directory and put this one in.
User avatar
TDRR
putting jelly on this hot dog
 
Joined: 11 Mar 2018
Location: Venezuela

Previous

Return to Technical Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest