Only some vannila sounds and no music!

Need help running G/Q/ZDoom/ECWolf/Zandronum/3DGE? Did your computer break? Ask here.

Moderator: Developers

Only some vannila sounds and no music!

Postby XASSASSINX » Tue Dec 12, 2017 10:59 am

Recently i have experinc a bug with GZDOOM that it didn' t open. It would just crash after finishing loading. So i thought it was some problem on the files, and after deleting and recovering some files, i discovered it was that file libsnythy (or something like that) but after deleting that GZDOOM has no music AND most without custom sounds from mods. also some vannilia sounds don't appear. What should i do?
XASSASSINX
 
Joined: 20 Dec 2016
Location: MURICAA BROTHER! Just kidding, Brazil.

Re: Only some vannila sounds and no music!

Postby Rachael » Tue Dec 12, 2017 11:27 am

Are you using 32-bit or 64-bit?
User avatar
Rachael
QZDoom + Webmaster
 
Joined: 13 Jan 2004

Re: Only some vannila sounds and no music!

Postby Graf Zahl » Tue Dec 12, 2017 11:48 am

Sounds like libsndfile.dll is missing.
User avatar
Graf Zahl
Lead GZDoom Developer
 
Joined: 19 Jul 2003
Location: Germany

Re: Only some vannila sounds and no music!

Postby XASSASSINX » Tue Dec 12, 2017 11:53 am

Graf Zahl wrote:Sounds like libsndfile.dll is missing.


So... I just extract GZDOOM or another bin and paste the sounds file on the other? Well that file i talked about (libsytnh) causes my GZDOOM to crash. But not why try?

EDIT: Wep, just crashed my GZDOOM.
XASSASSINX
 
Joined: 20 Dec 2016
Location: MURICAA BROTHER! Just kidding, Brazil.

Re: Only some vannila sounds and no music!

Postby wildweasel » Tue Dec 12, 2017 12:02 pm

Okay, uh, can you show us a screenshot of the files in your GZDoom folder, that one included?
User avatar
wildweasel
May or may not have a pumpernickel addiction
Moderator Team Lead
 
Joined: 15 Jul 2003
Location: avatar by kurashiki

Re: Only some vannila sounds and no music!

Postby Rachael » Tue Dec 12, 2017 12:54 pm

Er, the reason I asked if 32/64 is because I was going to just provide replacement files. I am guessing it is the Windows Explorer bug, again.
User avatar
Rachael
QZDoom + Webmaster
 
Joined: 13 Jan 2004

Re: Only some vannila sounds and no music!

Postby Rachael » Tue Dec 12, 2017 12:58 pm

@ OP: Try redownloading the archive. I recompressed it remotely.
User avatar
Rachael
QZDoom + Webmaster
 
Joined: 13 Jan 2004

Re: Only some vannila sounds and no music!

Postby XASSASSINX » Tue Dec 12, 2017 3:45 pm

Rachael wrote:@ OP: Try redownloading the archive. I recompressed it remotely.


Uhmmm... What archive? Gzdoom? Well, i tried and still the same error. Here's a pic of the error:

https://imgur.com/a/ik8yn

if i try to click the glitched window, that "not respoding" error pops up.
XASSASSINX
 
Joined: 20 Dec 2016
Location: MURICAA BROTHER! Just kidding, Brazil.

Re: Only some vannila sounds and no music!

Postby Rachael » Wed Dec 13, 2017 4:10 am

Are you sure you extracted them to the same/proper place?
User avatar
Rachael
QZDoom + Webmaster
 
Joined: 13 Jan 2004

Re: Only some vannila sounds and no music!

Postby XASSASSINX » Wed Dec 13, 2017 1:36 pm

Rachael wrote:Are you sure you extracted them to the same/proper place?


Yes. let me actually extract them again.
XASSASSINX
 
Joined: 20 Dec 2016
Location: MURICAA BROTHER! Just kidding, Brazil.


Return to Technical Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest