Those white pixels are back again

Need help running G/Q/ZDoom/ECWolf/Zandronum/3DGE? Did your computer break? Ask here.

Moderator: GZDoom Developers

Those white pixels are back again

Postby Nevander » Sat Apr 29, 2017 9:08 pm

So I'm sure everyone by now is aware of the tiny white pixels that would randomly show up in GZDoom, and it became very obvious when against dark textures like dark room and brown textures. Anyway, back then the fix was to change rendering quality to quality and they would be gone.

Well, not anymore. Now for me since I started using 2.2.0 everywhere, I have noticed neither setting seems to work. I thought maybe it was because I had disabled gl_renderbuffers (if this is set to true on my computer, I get horrible lag and makes it unplayable) but that wasn't it either.

Any idea as to why these annoying specks of white won't be gone?
Nevander
Self-Banned User
 
Joined: 06 Jan 2014

Re: Those white pixels are back again

Postby Rachael » Sat Apr 29, 2017 9:10 pm

They are a bug in 2.2.0. They were fixed since 2.3.0 (I think?).
User avatar
Rachael
Admin
 
Joined: 13 Jan 2004
Discord: Rachael#3767
Twitch ID: madamerachelle
Github ID: madame-rachelle
Graphics Processor: nVidia with Vulkan support

Re: Those white pixels are back again

Postby Nevander » Sat Apr 29, 2017 9:13 pm

Good to know, if that's the deal. I'm playing through the PSX Doom TC right now and they are really easy to spot in that mod. Thanks.
Nevander
Self-Banned User
 
Joined: 06 Jan 2014


Return to Technical Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests