Page 1 of 1

CatsVisor HUD

PostPosted: Sun Sep 16, 2018 2:05 am
by SchrodingCat
CatsVisor HUD


Download

https://www.moddb.com/mods/brutal-doom/addons/catsvisor-hud-12-for-bd21-more-widescreen

A Custom visor HUD based on KEENO7's Dynamic HUD (itself based on a script from HudSuper by sonic_HD87 and from sprites from UDV_v.20.12, D4T_Crucible and doomvisor_hudWWv1.1a)CatsVisorTitle

It's compatible now with Vanilla Doom, Brutal Doom v21 (+ some addons like tomtefars extension 1.10, mutators1.5.4, D2016Arsenal) and some other mods (Project Brutality 3.0, BeautifulDoom, HardDoom, SmoothDoom, ComplexDoom Clusterfuck, BrutalDoom64, BrutalDoom:BlackEdition, JohnnyDoom, BrutalDoomv20b, Weapons of Saturn and Final Doomer). Now works with 4:3 , 16:10 and 16:9 resolutions !


Redistribution/Modification

ANYBODY CAN ADD THIS MOD IN HIS MODPACK OR MAKE HIS OWN VERSION AND REDISTRIBUTE, ONLY DON'T FORGET TO CREDIT ME. (and if sky driver reads this, i'm sorry, i dunno why i can't send private messages here so i'm answering you this way :) )

Re: CatsVisor HUD

PostPosted: Thu Sep 27, 2018 1:30 am
by hoover1979
Looks groovy!

Re: CatsVisor HUD

PostPosted: Thu Sep 27, 2018 10:08 am
by SchrodingCat
Thanks !

Re: CatsVisor HUD

PostPosted: Mon Jul 29, 2019 2:56 am
by SchrodingCat
It's updated !

Re: CatsVisor HUD

PostPosted: Mon Aug 26, 2019 7:47 am
by Gideon020
Nice job on this, loved using this with Final Doomer. Also, Final Doomer updated with three new weaponsets so hope there'll be a small update to integrate them into the ammo and weapon name system. :D

Re: CatsVisor HUD

PostPosted: Mon Mar 08, 2021 5:11 pm
by Dudweiser
I don't suppose you can tell me which part of the file(s) I edit to make the ammo count/bars and pictures work with newly added weapons? It just says 0 at the side with no bars or ammo sprite even though it uses the same ammo as the rocket launcher.

Thanks

Re: CatsVisor HUD

PostPosted: Mon Mar 08, 2021 6:36 pm
by Dudweiser
Code: Select allExpand view
if(StrIcmp(weapon, "DustGrenadeLauncher") == 0)      ammotype = "rockets", ammo = CheckInventory("RocketAmmo"), ammo2 = -1, weicon="PBROCK", weaponname = "Grenade Launcher", ammocapa = GetAmmoCapacity("RocketAmmo"), clipsize = ammocapa;


I tried this but it didn't seem to change anything lol



EDIT: Nevermind I got it working.