[On Pause] NC HUD v2.6.0 - September 7th, 2019

For high-res texture/sprite projects, sprite-fix patches, music add-ons, music randomizers, and other graphic/sound-only projects.
Forum rules
The Projects forums are ONLY for YOUR PROJECTS! If you are asking questions about a project, either find that project's thread, or start a thread in the General section instead.

Got a cool project idea but nothing else? Put it in the project ideas thread instead!

Projects for any Doom-based engine (especially 3DGE) are perfectly acceptable here too.

Please read the full rules for more details.

Re: [WIP] NC HUD v1.11

Postby Quadruplesword » Wed Aug 07, 2013 10:02 am

It does not work with Zandronum or Skulltag (in case of the latter, it never will be).


But Zandronum is the only source port that works correctly on my computer :( . Ah well, I almost never play vanilla anyway so I'm perfectly fine with the Brutal Doom version.
User avatar
Quadruplesword
 
Joined: 20 Jul 2008
Location: Off hunting demons

Re: [WIP] NC HUD v1.11

Postby Blue Shadow » Wed Aug 07, 2013 12:33 pm

The reason it doesn't work with Zandronum is because the HUD uses (some) features that port doesn't support. It can't be helped.
User avatar
Blue Shadow
 
 
 
Joined: 14 Nov 2010
Operating System: Windows 10/8.1/8/201x 64-bit
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: ATI/AMD (Modern GZDoom)

Re: [WIP] NC HUD v1.11

Postby Quadruplesword » Wed Aug 07, 2013 1:05 pm

The reason it doesn't work with Zandronum is because the HUD uses (some) features that port doesn't support. It can't be helped.

That's understandable. It just kinda sucks for me because GZDoom won't work right on my new PC. There's thick, black lines on textures that are supposed to be see-through (like bars) and I can't find a fix for it.
User avatar
Quadruplesword
 
Joined: 20 Jul 2008
Location: Off hunting demons

Re: [WIP] NC HUD v1.11

Postby Blue Shadow » Wed Aug 07, 2013 3:08 pm

Have you reported the issue at the GZDoom forums (though not necessarily as a bug)? Maybe someone there could help you figure it out.

Alternatively, what about ZDoom? Sure it doesn't have a hardware renderer, but hey, it is still an option.
User avatar
Blue Shadow
 
 
 
Joined: 14 Nov 2010
Operating System: Windows 10/8.1/8/201x 64-bit
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: ATI/AMD (Modern GZDoom)

Re: [WIP] NC HUD v1.11

Postby Hexereticdoom » Thu Aug 08, 2013 2:24 pm

Hi! :)

I just wanted to know... Will be available in a near future a new Brutal Doom version of this HUD, based on 1.11?

The actual DEHUDv3 for BD is just fine, but I think the last design of 1.11 is a lot better... :thumb:

Thank for your attention! 8-)
User avatar
Hexereticdoom
Don't make me angry or I'll bite you! Heheheee...
 
Joined: 08 Aug 2013
Location: Spain
Operating System: Windows 10/8.1/8/201x 64-bit
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: nVidia with Vulkan support

Re: [WIP] NC HUD v1.11

Postby Blue Shadow » Thu Aug 08, 2013 3:29 pm

You might want to ask Blackfish about that instead, since he is the one maintaining that version of the HUD, not me.
User avatar
Blue Shadow
 
 
 
Joined: 14 Nov 2010
Operating System: Windows 10/8.1/8/201x 64-bit
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: ATI/AMD (Modern GZDoom)

Re: [WIP] NC HUD v1.11

Postby Hexereticdoom » Thu Aug 08, 2013 4:04 pm

Blue Shadow wrote:You might want to ask Blackfish about that instead, since he is the one maintaining that version of the HUD, not me.


Aha... Yes, you're right. I'll post my question in the other thread, then. Thanks! :wink:
User avatar
Hexereticdoom
Don't make me angry or I'll bite you! Heheheee...
 
Joined: 08 Aug 2013
Location: Spain
Operating System: Windows 10/8.1/8/201x 64-bit
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: nVidia with Vulkan support

Re: [WIP] NC HUD v1.11

Postby doomfiend » Thu Aug 08, 2013 9:42 pm

You know, this Hud would look really spiffy with Doom nukems Visor hud :O I would do it my self but I can't skew images properly to save my life
User avatar
doomfiend
 
Joined: 27 Aug 2006
Location: some where

Re: [WIP] NC HUD v1.11

Postby Quadruplesword » Sat Aug 10, 2013 7:29 pm

Wow... I feel like a complete and total derp wad right now. All I did was install some new OpenGL drivers off of AMD's official website and now the thick black bars are gone. That's pretty shameful that an IT guy like me would overlook such a simple solution :oops:

Ah well, I don't want to derail this thread, so I will say that this is probably one of my favorite HUD mods that I've run across. Clean, easy to use, and gives you all the information you need :D

Also, can I offer a suggestion? I would like this HUD even better if you put the key display where the version number is, like it was in older versions. I just think it would look neater that way.
User avatar
Quadruplesword
 
Joined: 20 Jul 2008
Location: Off hunting demons

Re: [WIP] NC HUD v1.12

Postby Blue Shadow » Sat Aug 24, 2013 4:04 am

User avatar
Blue Shadow
 
 
 
Joined: 14 Nov 2010
Operating System: Windows 10/8.1/8/201x 64-bit
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: ATI/AMD (Modern GZDoom)

Re: [WIP] NC HUD v1.12

Postby CABE » Tue Aug 27, 2013 6:27 am

This does not work with the Doom Nukem Brutal Doom pack version 3. :(
CABE
 
Joined: 01 Aug 2013

Re: [WIP] NC HUD v1.12

Postby Blue Shadow » Wed Aug 28, 2013 2:17 am

Assuming that the mod in question has custom weapons, then you need to modify the HUD to make it work with the mod you're loading.
User avatar
Blue Shadow
 
 
 
Joined: 14 Nov 2010
Operating System: Windows 10/8.1/8/201x 64-bit
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: ATI/AMD (Modern GZDoom)

Re: [WIP] NC HUD v1.12

Postby X-DOOM » Wed Aug 28, 2013 2:26 am

Blue Shadow wrote:A new version is up.


Good work there Blue Shadow, keep upgrading it, i find every update much easier to work with my project.
User avatar
X-DOOM
Imp monger
 
Joined: 15 Jul 2003
Location: Charlesbourg, Québec, Canada

Re: [WIP] NC HUD v1.12

Postby Hexereticdoom » Wed Aug 28, 2013 5:35 pm

Wowww, v1.12... Looks really nice! Love it, haha... :D

Beside, i'ts a pity still there's no new version compatible with Brutal Doom... Hope Mr. Blackfish (or another user, why not) could update the old one... Sadly, I'm too inexpert to do it myself... :oops:
User avatar
Hexereticdoom
Don't make me angry or I'll bite you! Heheheee...
 
Joined: 08 Aug 2013
Location: Spain
Operating System: Windows 10/8.1/8/201x 64-bit
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: nVidia with Vulkan support

Re: [WIP] NC HUD v1.13

Postby Blue Shadow » Sat Aug 31, 2013 7:59 am

Version 1.13 is out! - As usual, check the opening post for download and info.
User avatar
Blue Shadow
 
 
 
Joined: 14 Nov 2010
Operating System: Windows 10/8.1/8/201x 64-bit
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: ATI/AMD (Modern GZDoom)

PreviousNext

Return to Graphic/Audio Patches

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests