Page 2 of 2

Re: Easy-ish GZDooM MP/SP Launcher (GUI In Progress!)

PostPosted: Wed Jan 07, 2015 8:18 am
by loismustdie555
demo_the_man wrote:also, It would be cool if you used a similar text font for the text to the menus, and change the menu backround for each iwad(title screen for doom, doom 2, strife, hexen, hertic, and final doom when they are selected.


I will look into this.
That actually sounds pretty cool.

Re: Easy-ish GZDooM MP/SP Launcher (GUI In Progress!)

PostPosted: Wed Jan 07, 2015 8:31 am
by phantombeta
  • Change the "Singleplayer" radio button to a checkbox that disables the multiplayer related controls depending on it's state.
  • Make one of the radio buttons selected by default
  • Change "PWAD's/PK3's" to "PWADs/PK3s"
  • The source port radio buttons aren't needed. GZDoom supports the same things as ZDoom. If the "Game Executable" text box is the path to the folder the executable is in, not the path to the executable itself, you should change it to the latter so that people can use any executable name (for example: "THISEXECUTABLEISADOOMSOURCEPORTCALLEDGZDOOM.exe")
  • Ditto for the IWAD
This is what I think that should be done.

Re: 555 GZDooM Launcher (GUI Finished)

PostPosted: Thu Jan 08, 2015 4:28 pm
by loismustdie555
Finally finished the GUI!!!

Everyone feel free to test it and tell me if they find any bugs!

It should work just fine. But if not please tell me.

Re: 555 GZDooM GUI Launcher V3

PostPosted: Fri Jan 09, 2015 1:26 am
by Crudux Cruo
"A Java exception has occurred." ?

Re: 555 GZDooM GUI Launcher V3

PostPosted: Fri Jan 09, 2015 1:31 am
by loismustdie555
Crudux Cruo wrote:"A Java exception has occurred." ?


One sec. It was working earlier. O.o

You have the same thing you need to run Minecrap right?
The JDE?

Re: 555 GZDooM GUI Launcher V3

PostPosted: Fri Jan 09, 2015 1:33 am
by loismustdie555
Crudux Cruo wrote:"A Java exception has occurred." ?


Yeah, it works just fine for me. What steps did you take that reproduce the error?

Re: 555 GZDooM GUI Launcher V3

PostPosted: Fri Jan 09, 2015 5:11 pm
by wildweasel
The programming language discussion has its own thread now so this one may be kept on topic.

Re: 555 GZDooM GUI Launcher V3

PostPosted: Fri Jan 09, 2015 8:55 pm
by Crudux Cruo
I simply tried to open it with java platform.

Re: 555 GZDooM GUI Launcher V3

PostPosted: Fri Jan 09, 2015 11:51 pm
by loismustdie555
Crudux Cruo wrote:I simply tried to open it with java platform.


Bro I sincerely apologize. I listed JDE as a requirement. When the actual requirement is JRE

Try installing this then try running it. It should work. If it does not. Then PM me.

And I will also update the OP.