Deformed Doom - deform any Doom map!

Projects that alter game functions but do not include new maps belong here.
Forum rules
The Projects forums are ONLY for YOUR PROJECTS! If you are asking questions about a project, either find that project's thread, or start a thread in the General section instead.

Got a cool project idea but nothing else? Put it in the project ideas thread instead!

Projects for any Doom-based engine (especially 3DGE) are perfectly acceptable here too.

Please read the full rules for more details.

Re: Deformed Doom - deform any Doom map!

Postby Caligari87 » Mon Aug 24, 2020 12:17 pm

Honestly this sounds like the mod is still being autoloaded somehow. Mods can't permanently change maps.

8-)
User avatar
Caligari87
I'm just here for the community
User Accounts Assistant
 
Joined: 26 Feb 2004
Location: Salt Lake City, Utah, USA
Discord: Caligari87#3089

Re: Deformed Doom - deform any Doom map!

Postby Solaela » Thu Sep 03, 2020 4:02 pm

Cool. So any idea how I can find out how it's doing that? Cause I run that map through the ol drag and drop and it still does it. Zan is competely fine it's just GZdoom that does it even with a fresh copy.
Solaela
 
Joined: 10 Jan 2015

Re: Deformed Doom - deform any Doom map!

Postby phantombeta » Thu Sep 03, 2020 6:05 pm

It's not being autoloaded. This is caused by node caching.
User avatar
phantombeta
Tired of being treated like trash by control freaks
 
Joined: 02 May 2013

Re: Deformed Doom - deform any Doom map!

Postby Solaela » Thu Sep 03, 2020 6:42 pm

phantombeta wrote:It's not being autoloaded. This is caused by node caching.


You are officially a fucking legend. Thank you. I mean it wasn't bugging me that I couldn't play it cause of it but it WAS bugging me that I couldn't fix it!
Solaela
 
Joined: 10 Jan 2015

Re: Deformed Doom - deform any Doom map!

Postby Sunbeam » Sun Feb 21, 2021 1:31 am

phantombeta wrote:It's not being autoloaded. This is caused by node caching.

Thanks phantombeta! This is really good to know. I wasn't aware of it before. I've added a note to the first post.


I set up a Discord server for my projects. If you would like to share screenshots of cool deformed maps, please do so there: Discord!🙂
User avatar
Sunbeam
 
Joined: 09 Apr 2013

Re: Deformed Doom - deform any Doom map!

Postby Randomguy7 » Thu Mar 04, 2021 2:37 am

can you mirror maps? I feel like that'd make this one of my goto addons
Randomguy7
 
Joined: 26 Nov 2019
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: ATI/AMD (Modern GZDoom)

Re: Deformed Doom - deform any Doom map!

Postby StroggVorbis » Thu Mar 04, 2021 10:29 am

Reminds me of Mario Kart 64. It had a hidden debug feature to scale tracks on their Y-axis. With Action Replay or Gameshark you can make race tracks high enough for the slopes to be too steep to be climbed.

https://tcrf.net/Mario_Kart_64
User avatar
StroggVorbis
Donut eat me pls!
 
Joined: 08 Nov 2017
Location: Germany
Discord: StroggVorbis#2466
Operating System: Windows 10/8.1/8/201x 64-bit
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: nVidia with Vulkan support

Re: Deformed Doom - deform any Doom map!

Postby Sunbeam » Fri Mar 05, 2021 2:38 pm

Randomguy7 wrote:can you mirror maps? I feel like that'd make this one of my goto addons

No, that's not possible. There's another mod/addon that does this. I *could* add that feature but that would feel like stealing it from the other mod. 😉
Just found it again: Flipper

StroggVorbis wrote:Reminds me of Mario Kart 64. It had a hidden debug feature to scale tracks on their Y-axis. With Action Replay or Gameshark you can make race tracks high enough for the slopes to be too steep to be climbed.

https://tcrf.net/Mario_Kart_64

Ha, cool find. Although it seems that this debug feature does not affect the collision detection. Still interesting. 🙂
(Offtopic: Nice name 😉)
User avatar
Sunbeam
 
Joined: 09 Apr 2013

Previous

Return to Gameplay Mods

Who is online

Users browsing this forum: Keldian, Wanderer2022 and 21 guests