WAR TROPHIES (1.8) It's all so statistical

Projects that alter game functions but do not include new maps belong here.
Forum rules
The Projects forums are ONLY for YOUR PROJECTS! If you are asking questions about a project, either find that project's thread, or start a thread in the General section instead.

Got a cool project idea but nothing else? Put it in the project ideas thread instead!

Projects for any Doom-based engine (especially 3DGE) are perfectly acceptable here too.

Please read the full rules for more details.

Re: WAR TROPHIES (1.0.1)

Postby theroguemonk » Sun Jan 26, 2020 6:57 am

Tapwave wrote:
theroguemonk wrote:what can i say.... how in the world am i supposed to run this.. its only a zip file and it wont work... can someone help me?


You probably just downloaded a zip from the GIT, which contains a folder which THEN contains the PK3 filestructure, which won't work. I recommend you extract it to a folder, and load the folder itself into GZDoom.

Remember to read the manual!


lmao i didnt know it was so simple... zdl launcher can it use a folder? and or how can i pack it into a pk3
theroguemonk
Banned User
 
Joined: 05 Nov 2019
Github ID: monk
Operating System: Other OS Not Listed Here
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: nVidia (Modern GZDoom)

Re: WAR TROPHIES (1.0.1)

Postby Tapwave » Sun Jan 26, 2020 7:10 am

theroguemonk wrote:lmao i didnt know it was so simple... zdl launcher can it use a folder? and or how can i pack it into a pk3

I think ZDL can load folders (I can't download ZDL so I can't really say), otherwise, just put the files into a zip and it should work once renamed to pk3.

if a level does not end immediately(like elevators with voodoo dolls or something else)and u enabled wartrophies menu u will get stuck on stats screen,cant press anything

Accensus' working on it, we should have 1.1 relatively soon.
User avatar
Tapwave
On the GREEN!
 
Joined: 20 Aug 2011
Discord: Sunray#7070
Operating System: Windows 10/8.1/8/201x 64-bit
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: nVidia with Vulkan support

Re: WAR TROPHIES (1.0.1)

Postby theroguemonk » Sun Jan 26, 2020 12:03 pm

i did try zip .. but lets rename pk3

it doesnt work

Script error, "wartrophies-v1.0.1.pk3:cvarinfo.txt" line 2:
One of 'server' or 'user' must be specified
theroguemonk
Banned User
 
Joined: 05 Nov 2019
Github ID: monk
Operating System: Other OS Not Listed Here
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: nVidia (Modern GZDoom)

Re: WAR TROPHIES (1.0.1)

Postby Tapwave » Sun Jan 26, 2020 12:09 pm

theroguemonk wrote:i did try zip .. but lets rename pk3

it doesnt work

Script error, "wartrophies-v1.0.1.pk3:cvarinfo.txt" line 2:
One of 'server' or 'user' must be specified

You're probably not running GZD 4.3.3 or newer.
User avatar
Tapwave
On the GREEN!
 
Joined: 20 Aug 2011
Discord: Sunray#7070
Operating System: Windows 10/8.1/8/201x 64-bit
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: nVidia with Vulkan support

Re: WAR TROPHIES (1.0.1)

Postby theroguemonk » Sun Jan 26, 2020 12:32 pm

it works now but i dont know how ot use this mod ... i dont understand the use but its becasue i dont ask much of the doom to begin with
theroguemonk
Banned User
 
Joined: 05 Nov 2019
Github ID: monk
Operating System: Other OS Not Listed Here
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: nVidia (Modern GZDoom)

Re: WAR TROPHIES (1.0.1)

Postby Tapwave » Sun Jan 26, 2020 12:52 pm

theroguemonk wrote:it works now but i dont know how ot use this mod ... i dont understand the use but its becasue i dont ask much of the doom to begin with

Open your options menu and set the WarTrophies setting. Also, read the manual. :P
User avatar
Tapwave
On the GREEN!
 
Joined: 20 Aug 2011
Discord: Sunray#7070
Operating System: Windows 10/8.1/8/201x 64-bit
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: nVidia with Vulkan support

Re: WAR TROPHIES (1.0.1)

Postby -Ghost- » Sun Jan 26, 2020 3:29 pm

Pretty cool! I like how you can put it alongside other mods, and the interface looks nice.
User avatar
-Ghost-
 
Joined: 08 Sep 2010

Re: WAR TROPHIES (1.0.1)

Postby theroguemonk » Sun Jan 26, 2020 4:39 pm

Tapwave wrote:
theroguemonk wrote:it works now but i dont know how ot use this mod ... i dont understand the use but its becasue i dont ask much of the doom to begin with

Open your options menu and set the WarTrophies setting. Also, read the manual. :P


thanks so this is a score system?
theroguemonk
Banned User
 
Joined: 05 Nov 2019
Github ID: monk
Operating System: Other OS Not Listed Here
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: nVidia (Modern GZDoom)

Re: WAR TROPHIES (1.0.1)

Postby Dr_Cosmobyte » Sun Jan 26, 2020 6:52 pm

Tapwave wrote:About your "random sprites" issue, did you turn on Filter by IWAD, by any chance?


No, i don't believe so. As soon as i can give it some deep test i get back to ya.

EDIT: As a suggestion, can we get a Horizontal toggle for the HUD as well? Or is it too much work to do?

P.S.: Using this with Shades of Doom (Until now), REALLY ADDS to the experience, making a loooong monster encyclopedia to browse =)
User avatar
Dr_Cosmobyte
Also known as: GAA1992
 
Joined: 05 Jun 2015
Location: Killing spiders.

Re: WAR TROPHIES (1.0.1)

Postby theroguemonk » Mon Jan 27, 2020 6:57 am

lol i dont nee this shotgun is always going to have 70 80 % or more use for me...
theroguemonk
Banned User
 
Joined: 05 Nov 2019
Github ID: monk
Operating System: Other OS Not Listed Here
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: nVidia (Modern GZDoom)

Re: WAR TROPHIES (1.0.1)

Postby m8f » Mon Jan 27, 2020 8:09 am

This mod is infinitely more useful than comments like this. Almost any mod, actually. You can do better, we believe in you.
User avatar
m8f
dreamer
 
 
 
Joined: 29 Dec 2017
Location: Siberia (UTC+7)
Discord: m8f#0629
Github ID: mmaulwurff
Operating System: Debian-like Linux (Debian, Ubuntu, Kali, Mint, etc) 64-bit

Re: WAR TROPHIES (1.0.1)

Postby Dr_Cosmobyte » Mon Jan 27, 2020 9:08 am

Oh yeah, two things.

One you could add on "mods that work, but not as intended", is to Aracnocide Weapons Pack: All classes weapons will display, regardless of what class the player is using. Is there something i can do on my part? (even though i believe it'll require ZScript...)

Also, some throwable weapons like the C4 won't add to the scorecard because they can't even damage enemies, and the explosion somehow doesn't count as a kill for them.
User avatar
Dr_Cosmobyte
Also known as: GAA1992
 
Joined: 05 Jun 2015
Location: Killing spiders.

Re: WAR TROPHIES (1.0.1)

Postby Quake161 » Mon Jan 27, 2020 7:09 pm

So this is strictly for the latest build for GZdoom, correct?
No Lzdoom?

Edit: Nvm. Tested with GZdoom 3.4.1 and got the same result. It's strictly for the latest builds of GZdoom.
User avatar
Quake161
enjoying his coffee.
 
Joined: 16 Jan 2016
Location: N/A

Re: WAR TROPHIES (1.0.1)

Postby Tormentor667 » Tue Jan 28, 2020 9:30 am

This is highly interesting :)
User avatar
Tormentor667
needs more detail
 
Joined: 16 Jul 2003
Location: Germany

Re: WAR TROPHIES (1.0.1)

Postby Tapwave » Tue Jan 28, 2020 3:45 pm

As an important note: We've identified a memory leak, it can take a while to become problematic, but as a result, we recommend to regularly take breaks and/or close gzdoom on a semi-regular basis. You shouldn't lose progress if you crash (I personally didn't).
We know the source, but it's out of our hands at this point. A future GZDoom SVN might fix it.

All classes weapons will display, regardless of what class the player is using.

This is intended behavior, as filtering is based on mod, not classes. Filtering by class would be added complexity for very small profit, sadly. As far as I'm aware there's not much you can do.

Also, some throwable weapons like the C4 won't add to the scorecard because they can't even damage enemies, and the explosion somehow doesn't count as a kill for them.


Quoth Accensus:
As for the C4, it's likely a SpawnItemEx call that's missing SXF_TRANSFERPOINTERS.


It's likely the C4 isn't appended to the player properly, so WT isn't recognizing it's a player weapon.
User avatar
Tapwave
On the GREEN!
 
Joined: 20 Aug 2011
Discord: Sunray#7070
Operating System: Windows 10/8.1/8/201x 64-bit
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: nVidia with Vulkan support

PreviousNext

Return to Gameplay Mods

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests