Zdoom not working :X

Discuss anything ZDoom-related that doesn't fall into one of the other categories.

Zdoom not working :X

Postby Mivalekan » Sat Sep 20, 2003 11:32 am

Hmm... I just got Zdoom again for the first time in 2 years! :) But my Zdoom launcher doesn't play the levels I put in the "Use costum Pwad" thing. Even when the box is checked. Also, when i try to use the Map/Changemap thing in Zdoom to play a custom .WAD map, no matter what i type it always comes up with "No map <name i typed>" Or whatever. Suggestions anyone? :/
Mivalekan
 
Joined: 20 Sep 2003

Postby Hirogen2 » Sat Sep 20, 2003 11:37 am

"3rd party launchers are not supported", as it says on the Download page.
You might want to try the classic command line style, it always worked since vanilla Doom
zdoom -file blah -warp 123
User avatar
Hirogen2
 
Joined: 19 Jul 2003
Location: Central Germany
Github ID: jengelh
Operating System: RedHat-like Linux (RHEL, Fedora, CentOS, etc) 64-bit
Graphics Processor: Intel (Modern GZDoom)

Postby cccp_leha » Sat Sep 20, 2003 11:45 am

blah is a horrible map, and there's no MAP123. :P
User avatar
cccp_leha
Words are silver; silence is gold... so stfu.
 
Joined: 16 Jul 2003
Location: NJ, USA

Postby Kappes Buur » Sat Sep 20, 2003 4:03 pm

.
I have been using various launchers over the years, until I found UNLEASHED about a year ago.
I have used it ever since.
.
User avatar
Kappes Buur
 
 
 
Joined: 17 Jul 2003
Location: British Columbia, Canada


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: Adrian Malacoda, Nems and 2 guests