Page 4 of 8

PostPosted: Thu Feb 24, 2005 6:46 pm
by Phoenix
heheh.. yes..NMNCorp1.wad :)

there's some great stuff in there.

PostPosted: Thu Feb 24, 2005 6:48 pm
by Nmn
=:)

It's all crap! I wish I could release a better version :lol:

PostPosted: Thu Feb 24, 2005 6:49 pm
by Phoenix
hahaha. don't we all think that about our work about a month or so after we put it out. :lol:

PostPosted: Thu Feb 24, 2005 11:27 pm
by GeeDougg
Phoenix that shot looks awesome. Will you make a real WAD out of it? Please? Pretty please? Please please please please pleeeeeeaaaassseee?

Spoiler:

PostPosted: Thu Feb 24, 2005 11:33 pm
by Tormentor667
More of that, it is so funny :)

PostPosted: Thu Feb 24, 2005 11:43 pm
by Phoenix
it is a real wad. it's what i've been spending all my time on. :)

...more details to be released if i feel like it.

PostPosted: Thu Feb 24, 2005 11:44 pm
by GeeDougg
Heh it needs to go up on WIP. Very nice work by the way. Oh, and fill the wad with Sproxels...! :D

PostPosted: Thu Feb 24, 2005 11:46 pm
by Phoenix
thanks. unfortunately i can't seem to access WIP on this computer.. :(

edit: oh, there's foxels, alright. :twisted: by the way, i've got floor foxels more or less working. this means (reasonably small) 3d platforms with no stacked sector mess.

PostPosted: Thu Feb 24, 2005 11:47 pm
by GeeDougg
What do you mean? Is it blocked?

PostPosted: Thu Feb 24, 2005 11:49 pm
by Phoenix
don't know - it's my home computer and i certainly don't have any blocking BS installed, but yeah, it just loads for a bit then goes to a Cannot Find Server page.

PostPosted: Thu Feb 24, 2005 11:52 pm
by GeeDougg
Try it with one of the anonymous browsing site links on THIS PAGE and see if you can access it that way....

PostPosted: Thu Feb 24, 2005 11:54 pm
by Phoenix
cool, thanks, it works! :D

PostPosted: Thu Feb 24, 2005 11:57 pm
by GeeDougg
Yay! I helped another person! I'm on a role today! *dances like a Russian*

PostPosted: Fri Feb 25, 2005 12:03 am
by Phoenix
by the way, do you know what's causing that and if there's anything i can do to be able to access it normally?

PostPosted: Fri Feb 25, 2005 12:09 am
by GeeDougg
I'd have to be there to know. It seems to be different on different PCs. On mine for example, sometimes it's caused by a bad default/start/search/searchassist page entry in the registry, and sometimes it's because of spyware. Also, sometimes it's just your Internet crappin' out when accessing WIP which I have no idea how to resolve, but it might also be a browser issue, which you can test for by switching to another browser to see if it works in that or if the problem still persists.

But since you were able to access it with an anonymous search page then I think something else might be causing the problem. Tell me, at what point does it say "Cannot find server"? Like, how much of the WIP start page does it load before it says that?