Page 1 of 1

How's it done?

PostPosted: Wed Aug 13, 2003 9:54 pm
by Anonymous
I'm just re-discovering all my old (but still great!) doom engine games with the help of Zdoom!
However, I'd like to know, what is the process to load user-made levels... I downloaded a third party launcher, but it does not work with the 2.0 versions of Zdoom.
So, can anyone please tell me how it's done? Thanks in advance!

PostPosted: Wed Aug 13, 2003 10:05 pm
by BBG
I'll assume you're using Windows. Go to Start, then Run then find zdoom.exe. Then -file (nameofwad).wad. This assumes that the wad is in the same directory as ZDoom.

PostPosted: Fri Aug 15, 2003 2:08 am
by SargeBaldy
or you can just drag the files you want to play onto zdoom.exe.

PostPosted: Fri Aug 15, 2003 6:09 am
by ReX
Or you can create a batch file with the desired command line, e.g.:

zdoom -file <name of wad> <name of wad> -warp <map number> -skill <skill level>

PostPosted: Fri Aug 15, 2003 6:20 am
by Hirogen2
zdoom -skill 1 -warp 1 -file %1 %2 %3 %4 %5 %6 %7 %8 %9
scnr

PostPosted: Fri Aug 15, 2003 7:23 am
by Kappes Buur
You guys must all be glutons for punishment. Type, type, type ... until the fingers are raw.

I have been recommending UNLEASHED for quite some time, to start ZDOOM and/or add-on pwads, source pwads, dehacked patches, etc.

imoh, no other launcher comes even close in ease of use.

PostPosted: Fri Aug 15, 2003 8:25 am
by Mighty Duck X-treme
Kappes Burr to the rescue! ^_^

/me pins a Medal of Great JusticeĀ™ on Kappes Burr

PostPosted: Fri Aug 15, 2003 8:31 am
by wildweasel
Launchers? Pfft. I was born and raised with the DOS prompt, and I never get sick of typing!