please

Discuss anything ZDoom-related that doesn't fall into one of the other categories.
User avatar
MLdB
Posts: 92
Joined: Wed Jul 16, 2003 2:14 am
Location: The Netherlands

please

Post by MLdB »

a bit blunt maybe, but is there any way for a mere mortal like me to get his hands on 47i or j ? i'm not dropping on my knees here, but it comes very close to it... i'm just dying to play a multiplayer game again... and no, i'm not going to use 1.22... been there, done with it... ofcourse, i also wanna see the unlocked framerate, but that's not as important tho.
User avatar
Biff
Posts: 1061
Joined: Wed Jul 16, 2003 5:29 pm
Location: Monrovia, CA, USA

Post by Biff »

Check your email.
User avatar
Sphagne
Posts: 513
Joined: Wed Jul 16, 2003 3:36 am

Post by Sphagne »

Hey, biff do you have 47j, if so will you send one to me?
User avatar
MLdB
Posts: 92
Joined: Wed Jul 16, 2003 2:14 am
Location: The Netherlands

Post by MLdB »

Wow, thanx :) i've some work to do before i can get my mind on multiplayer... but that uncapped framerate is a big issue :)
Anonymous

hm...

Post by Anonymous »

Hm... Biff almighty, could you spare a humble peasant the agony of having to wait for the official 47.cab to be released, by sending me a 47i beta cab? I'm just dying to see the uncapped FPS...
User avatar
Biff
Posts: 1061
Joined: Wed Jul 16, 2003 5:29 pm
Location: Monrovia, CA, USA

Post by Biff »

Sphagne wrote:Hey, biff do you have 47j, if so will you send one to me?
No, I've not heard of a 47j version. Who has it?
User avatar
Biff
Posts: 1061
Joined: Wed Jul 16, 2003 5:29 pm
Location: Monrovia, CA, USA

Re: hm...

Post by Biff »

Vindico wrote:Hm... Biff almighty, could you spare a humble peasant the agony of having to wait for the official 47.cab to be released, by sending me a 47i beta cab? I'm just dying to see the uncapped FPS...
Done, and you probably meant the 48.cab.
User avatar
Biff
Posts: 1061
Joined: Wed Jul 16, 2003 5:29 pm
Location: Monrovia, CA, USA

Post by Biff »

MLdB wrote:Wow, thanx :) i've some work to do before i can get my mind on multiplayer... but that uncapped framerate is a big issue :)
Be sure not to run zdoom 47i in a window, that is a very significant drain on video performance. In the options, set video mode, select fullscreen.
User avatar
MLdB
Posts: 92
Joined: Wed Jul 16, 2003 2:14 am
Location: The Netherlands

Post by MLdB »

uhm... you mean you can run zdoom IN A WINDOW???


(just kidding, i knew you could, but i've never done it ;) )
User avatar
HotWax
Posts: 10002
Joined: Fri Jul 18, 2003 6:18 pm
Location: Idaho Falls, ID

Post by HotWax »

MLdB wrote:uhm... you mean you can run zdoom IN A WINDOW???


(just kidding, i knew you could, but i've never done it ;) )


Hit ALT-Enter.
User avatar
MLdB
Posts: 92
Joined: Wed Jul 16, 2003 2:14 am
Location: The Netherlands

Post by MLdB »

OW GOD, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA-
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRR-
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGG-
HHHH!!!!!
WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA-
AAAAHHH

i knew I knew I Knew I KNeW I KNEW I KNEW IKNEWIKNEW IKNEWIKNEWIKNEW!!!!

sorry folks, some hidden frustration from ROME.RO forums popped out

...


I KNEW I KNEW I KNEW!!!

*cough*

sorry


"uhm... do you mean i can pee standing?
- "pull up the seat"

"uhm... do you mean there's more than one channel?"
- "push that button there"

"uhm... do you mean i am a guy?"
- "pull down your trousers and see for yourself"

i'm friggin' 21, i know how to pee standing, change the channel, find my johnson and certainly how to switch between fullscreen and windowed mode in every gdamn windows program there is!!!
User avatar
HotWax
Posts: 10002
Joined: Fri Jul 18, 2003 6:18 pm
Location: Idaho Falls, ID

Post by HotWax »

Actually, you couldn't use ALT-Enter to toggle fullscreen in ZDoom until a fairly recent version added the feature. Before, the only way to do so was to use the console and change the value of the fullscreen CVAR.

BTW, you press the "tilde" key, which is the key in the upper-left side of your keyboard, to the left of the 1 (one) key, to bring down the console. You can also press it again to close it. Handy, huh??
User avatar
Xaser
 
 
Posts: 10771
Joined: Sun Jul 20, 2003 12:15 pm

Post by Xaser »

Biff wrote:
Sphagne wrote:Hey, biff do you have 47j, if so will you send one to me?
No, I've not heard of a 47j version. Who has it?


Timmie does, and so does Randy (obviously), but they're the only ones who have it. Basically 47j is the same as 47i, except that it also has support for interchangeable textures, flats, etc.
User avatar
Hirogen2
Posts: 2030
Joined: Sat Jul 19, 2003 6:15 am
Github ID: jengelh
Operating System: RedHat-like Linux (RHEL, Fedora, CentOS, etc) 64-bit
Graphics Processor: Intel with Vulkan Support
Location: Central Germany

Post by Hirogen2 »

i i i have 47j too, but the source tree only. Gee.
User avatar
sirjuddington
Posts: 1019
Joined: Wed Jul 16, 2003 4:47 am
Discord: sirjuddington#7496
Github ID: sirjuddington
Location: Australia

Post by sirjuddington »

Xaser wrote:
Biff wrote:
Sphagne wrote:Hey, biff do you have 47j, if so will you send one to me?
No, I've not heard of a 47j version. Who has it?


Timmie does, and so does Randy (obviously), but they're the only ones who have it. Basically 47j is the same as 47i, except that it also has support for interchangeable textures, flats, etc.

Also anyone who has access to the ZDoomGL beta tester site ;)

Return to “General”