Page 1 of 1

Installl

PostPosted: Tue Jul 29, 2003 1:03 am
by guest
sorry im a n00b, how do i install and run ZDoom?

PostPosted: Tue Jul 29, 2003 1:14 am
by SargeBaldy
just put it in your doom folder(s) and run it instead of doom(2).exe. make sure you have fmod.dll and zdoom.wad in the folder as well. the latest version is available here.

PostPosted: Tue Jul 29, 2003 8:00 am
by HotWax
Also,

RTFM!!!

Thank you.