ZDoom front end of choice?

Discuss anything ZDoom-related that doesn't fall into one of the other categories.

ZDoom front end of choice?

Postby Curunir » Tue Nov 11, 2003 10:53 am

Well, I hope I'm not being a topic spammer or anything, but I've been thinking. The front end means a lot to me and I always wobble back and forth mostly between two programs. I was wondering what you people use.
User avatar
Curunir
In heaven everything is fine
 
Joined: 02 Nov 2003
Operating System: Windows 10/8.1/8/201x 64-bit
Graphics Processor: ATI/AMD with Vulkan Support

Postby Graf Zahl » Tue Nov 11, 2003 10:56 am

DOS command prompt. I don't use stuff like that!
User avatar
Graf Zahl
Lead GZDoom+Raze Developer
Lead GZDoom+Raze Developer
 
Joined: 19 Jul 2003
Location: Germany

Postby Ultraviolet » Tue Nov 11, 2003 11:44 am

Command line all the way.
User avatar
Ultraviolet
AKA "Faint"
 
Joined: 15 Jul 2003
Location: PROJECT DETAILS CLASSIFIED.

Postby Kappes Buur » Tue Nov 11, 2003 12:08 pm

User avatar
Kappes Buur
 
 
 
Joined: 17 Jul 2003
Location: British Columbia, Canada

Postby Bio Hazard » Tue Nov 11, 2003 12:14 pm

i want to code a frontend, but i have no skill in programming (only ACS but that dosent count) :(
User avatar
Bio Hazard
Lord of the Lord of Nitpicking.
 
Joined: 15 Aug 2003
Location: ferret ~/C/ZDL $

Postby HotWax » Tue Nov 11, 2003 4:47 pm

Batch files. :)
User avatar
HotWax
Do what you must, and pay the price later.
 
Joined: 18 Jul 2003
Location: Idaho Falls, ID

Postby wildweasel » Tue Nov 11, 2003 8:51 pm

There's a neat little one called COMMAND.COM that I've been using for a while...
User avatar
wildweasel
from a different perspective.
Moderator Team Lead
 
Joined: 15 Jul 2003

Postby Chilvence » Tue Nov 11, 2003 8:58 pm

Frontend? When you can drag and drop?

Well anyway, if there WAS some option that I needed to set before loading the game, then it would be start->run->command.com. In Win98 at least, it automatically starts in the directory that windows has focus on.
User avatar
Chilvence
I had been waiting for Doomscript....
 
Joined: 11 Aug 2003

Postby Graf Zahl » Wed Nov 12, 2003 2:47 am

Good to see that almost noone is using those launchers! ;)
User avatar
Graf Zahl
Lead GZDoom+Raze Developer
Lead GZDoom+Raze Developer
 
Joined: 19 Jul 2003
Location: Germany

Postby cccp_leha » Wed Nov 12, 2003 9:23 am

The only launcher I know of is the cannonball launcher, more commonly reffered to as the cannon...
User avatar
cccp_leha
Words are silver; silence is gold... so stfu.
 
Joined: 16 Jul 2003
Location: NJ, USA

Postby Curunir » Wed Nov 12, 2003 10:12 am

/me points an accusative finger to all command line geeks :roll:
This is plain wrong. Batch files are ok, but cmd line... woah, I'm still pwned by the majority so I'll' just shut it and stick with http://www.sonic.net/~mortlgrn/doom5.html#fe :D
User avatar
Curunir
In heaven everything is fine
 
Joined: 02 Nov 2003
Operating System: Windows 10/8.1/8/201x 64-bit
Graphics Processor: ATI/AMD with Vulkan Support

Postby randomlag » Wed Nov 12, 2003 12:18 pm

Graf Zahl wrote:Good to see that almost noone is using those launchers! ;)

OTOH maybe most of us just don't want to bother posting :D

I know of 4 people that post here that have not posted and use a front-end 8-)
User avatar
randomlag
 
Joined: 17 Jul 2003

Postby Ty Halderman » Wed Nov 12, 2003 12:44 pm

I go *click* on the wad if it's a single file deal. Default for WAD files is to run ZDoom, and I haven't used a DOOM1 IWAD in forever. Right-click allows me the option of opening the wad in DeepSea or XWE. I don't need infinite variety--I'll pick difficulty at startup, I don't do multiplayer, and I can always IDCLEV or equivalent if I want to be somewhere besides MAP01.

Otherwise command line. There's not much I can't do from that 500x132 window ;)
User avatar
Ty Halderman
I'm free! ...or at least inexpensive.
... in loving memory ...
 
Joined: 17 Jul 2003
Location: New Orleans LA

Postby Curunir » Wed Nov 12, 2003 1:15 pm

All I see mentioned on these forums is DeepSea and Wad Author a couple of times. Ehh, don't you people use DoomBuilder?
And if not, WOE IS YOU! :P
User avatar
Curunir
In heaven everything is fine
 
Joined: 02 Nov 2003
Operating System: Windows 10/8.1/8/201x 64-bit
Graphics Processor: ATI/AMD with Vulkan Support

Postby arioch » Wed Nov 12, 2003 5:47 pm

cmd.exe!@#!$%!@#
User avatar
arioch
hcoira
 
Joined: 15 Jul 2003

Next

Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests