Buy menu does not work in Psychic #5b5

Bugs that have been investigated and resolved somehow.

Moderator: GZDoom Developers

Forum rules
Please don't bump threads here if you have a problem - it will often be forgotten about if you do. Instead, make a new thread here.
Funky Gnoll
Posts: 217
Joined: Tue Jul 21, 2009 6:24 pm
Location: Round Rock, TX

Buy menu does not work in Psychic #5b5

Post by Funky Gnoll »

As the subject says, the buy menu in Psychic #5b5 does not work--the menu is stuck at its "welcome" screen.

viewtopic.php?f=43&t=21681&p=1200876&hi ... 6#p1182476 WildWeasel confirms the bug here, back in GZDoom 4.5.0. It is still happening as of 4.7.1.
User avatar
Graf Zahl
Lead GZDoom+Raze Developer
Lead GZDoom+Raze Developer
Posts: 47995
Joined: Sat Jul 19, 2003 10:19 am
Location: Germany

Re: Buy menu does not work in Psychic #5b5

Post by Graf Zahl »

... and it will happen in all future versions, too. The check being performed here in the mod is wrong, plain and simple. I know this idea came from some ill-advised info on the Wiki, but that still doesn't help. This more recently added BT_ flag works a little bit differently.

This needs to be fixed in the mod.
User avatar
phantombeta
Posts: 1982
Joined: Thu May 02, 2013 1:27 am
Graphics Processor: nVidia with Vulkan support

Re: Buy menu does not work in Psychic #5b5

Post by phantombeta »

Graf Zahl wrote:This needs to be fixed in the mod.
And it's already long been fixed, too (only two days after this report, even!), so players just need to update their copy of the mod.
User avatar
Graf Zahl
Lead GZDoom+Raze Developer
Lead GZDoom+Raze Developer
Posts: 47995
Joined: Sat Jul 19, 2003 10:19 am
Location: Germany

Re: Buy menu does not work in Psychic #5b5

Post by Graf Zahl »

Good to know.

Return to “Closed Bugs”