Camera Textures not working

Is there something that doesn't work right in the latest GZDoom? Post about it here.

Moderator: GZDoom Developers

Forum rules
Please construct and post a simple demo whenever possible for all bug reports. Please provide links to everything.

If you can include a wad demonstrating the problem, please do so. Bug reports that include fully-constructed demos have a much better chance of being investigated in a timely manner than those that don't.

Please make a new topic for every bug. Don't combine multiple bugs into a single topic. Thanks!

Camera Textures not working

Postby Fat_Angus » Tue Jun 23, 2020 12:55 am

I updated GZDoom recently to the latest version (4.4.2) and I've noticed that the camera textures are not functional. The camera system itself works, just not the textures. They're just black. I've tried this with several wads and the issue is the same.
Fat_Angus
 
Joined: 12 Jun 2017

Re: Camera Textures not working

Postby Kappes Buur » Tue Jun 23, 2020 2:33 am

Works for me with 4.4.2 and prior versions



How did you construct them?
User avatar
Kappes Buur
 
 
 
Joined: 17 Jul 2003
Location: British Columbia, Canada

Re: Camera Textures not working

Postby _mental_ » Tue Jun 23, 2020 2:36 am

This is why we keep asking for runnable samples. Also, what are those WADs? And what's the renderer?
_mental_
 
 
 
Joined: 07 Aug 2011

Re: Camera Textures not working

Postby Fat_Angus » Tue Jun 23, 2020 5:09 am

It's happening with SPAWN.wad, my own wad, as well as another WAD I'm in the process of making. I've found the culprit. I usually run GZDoom with hi-res texture scaling set up. Changing modes turns the camera texture back on, but if the engine is restarted it goes to black again unless I turn off the scaling. It happens in both any scaling mode and with any renderer.
Fat_Angus
 
Joined: 12 Jun 2017

Re: Camera Textures not working

Postby Fat_Angus » Tue Jun 23, 2020 5:35 am

Correction, it's High Quality Resize Mode that's causing the problem.

Here's a link to the wad: http://www.fatangus.nz/SPAWNV20.zip
Fat_Angus
 
Joined: 12 Jun 2017

Re: Camera Textures not working

Postby Accensus » Wed Jun 24, 2020 7:53 am

User avatar
Accensus
Vector, locked in.
 
Joined: 11 Feb 2016
Location: Somalia
Operating System: Windows 10/8.1/8/201x 64-bit
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: nVidia with Vulkan support


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests