GZDOOM 4.0.0+ crashes with soundpack v3 when using WILDMIDI

Is there something that doesn't work right in the latest GZDoom? Post about it here.

Moderator: GZDoom Developers

Forum rules
Please construct and post a simple demo whenever possible for all bug reports. Please provide links to everything.

If you can include a wad demonstrating the problem, please do so. Bug reports that include fully-constructed demos have a much better chance of being investigated in a timely manner than those that don't.

Please make a new topic for every bug. Don't combine multiple bugs into a single topic. Thanks!

GZDOOM 4.0.0+ crashes with soundpack v3 when using WILDMIDI

Postby Christsnatcher » Fri May 24, 2019 7:22 am

Hello,

since v4.0.0 GZDOOM crashes (Report is attached) when using the midipack v3 "mod" (https://www.moddb.com/addons/audiopack- ... and-gzdoom) and selecting WILDMIDI (all other devices work perfectly fine). The behavior is the same on all common iwads, and it's interesting: The game starts normal and THE SOUND PLAYS FLAWLESSLY, but right when the first melody ends the game crashes. The same happens when you have another device enabled, change it in menu to WILDMIDI and click another time as if you would want to select the next device entry. And it also happens when you're quick and click on "Restart sound" while the first melody is still running.

I've uploaded my entire setup for you to MEGA, maybe it helps: https://mega.nz/#!oVoUHaTB!BsgcWPYjcgOB ... oLv6UdZa3c

Thank you very much for looking into this issue!
Attachments
CrashReport.zip
(22.29 KiB) Downloaded 6 times
Christsnatcher
 
Joined: 16 Dec 2017
Discord: Christsnatcher#0665

Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest