[Fixed] [4.1.0] vid_fps blocks level time

Bugs that have been investigated and resolved somehow.

Moderator: GZDoom Developers

[4.1.0] vid_fps blocks level time

Postby 3saster » Wed May 01, 2019 4:48 pm

In GZDoom 4.0.0 and lower, if vid_fps was set to 1, the level time on the automap would move down so you can read it.


In 4.1.0, this is no longer the case, and the framerate blocks the level time. vid_fps must be set to 0 in order to read the level time.
User avatar
3saster
 
Joined: 11 May 2018
Location: Canada

Re: [4.1.0] vid_fps blocks level time

Postby 3saster » Thu Jul 18, 2019 1:04 am

Turns out it was a really simple fix, so I just submitted a pull request.
User avatar
3saster
 
Joined: 11 May 2018
Location: Canada

Re: [4.1.0] vid_fps blocks level time

Postby Graf Zahl » Thu Jul 18, 2019 1:20 am

Actually, that fix is not sufficient because it doesn't factor in the scaling of the fonts. It's fine for the scale you use but if the automap HUD is scaled smaller the offset needs to be larger.
User avatar
Graf Zahl
Lead GZDoom Developer
Lead GZDoom Developer
 
Joined: 19 Jul 2003
Location: Germany

Re: [4.1.0] vid_fps blocks level time

Postby 3saster » Thu Jul 18, 2019 2:52 am

Scaling of both the console and the HUD has now been taken into account in the PR.
User avatar
3saster
 
Joined: 11 May 2018
Location: Canada

Re: [4.1.0] vid_fps blocks level time

Postby Graf Zahl » Thu Jul 18, 2019 3:41 am

Thanks. PR applied.
User avatar
Graf Zahl
Lead GZDoom Developer
Lead GZDoom Developer
 
Joined: 19 Jul 2003
Location: Germany


Return to Closed Bugs

Who is online

Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Awario [RSS] and 0 guests