Page 12 of 13

Re: Mayhem Mansion (V0.3) -- Pretty much finished!

PostPosted: Thu May 12, 2016 10:40 am
by Captain J
QuakedoomNukem Cz wrote:Finally done uploading those errors and if that problem by seeing stuff through ceiling is actual zdoom bug, i can understand: http://ultimateretrogamer9000quakedoomn ... rd_party=1
you know, if you set the albums or images private, you better make it visible for public!

Re: Mayhem Mansion (V0.3) -- Pretty much finished!

PostPosted: Thu May 12, 2016 11:09 am
by QuakedoomNukem Cz
I think it automatically threw those images in private, but album was made and it's working now: http://imgur.com/a/ypaTU

Re: Mayhem Mansion (V0.3) -- Pretty much finished!

PostPosted: Thu May 12, 2016 12:40 pm
by Darsycho
Can't fix objects appearing through the ceiling/3d floors, AFAIK it's a software renderer bug or limitation.

Also, those aren't missing textures, it's intentional.

Re: Mayhem Mansion (V0.3) -- Pretty much finished!

PostPosted: Thu May 12, 2016 1:15 pm
by QuakedoomNukem Cz
I already responded for that bug with stuff appearing through ceiling, but thank you for telling me about that stuff, that looked like it had missing textures.

Re: Mayhem Mansion (V0.3) -- Pretty much finished!

PostPosted: Wed May 18, 2016 9:18 pm
by ImpieTwo
Alpha emblem doesn't add to inventory when picked up, which makes the mod unbeatable. I can pick up the other two with no problems.

Assuming nobody reported this already.

Re: Mayhem Mansion (V0.3) -- Pretty much finished!

PostPosted: Wed May 18, 2016 9:30 pm
by Ed the Bat
I am unable to replicate the problem. I picked up the alpha emblem with no problems.

Re: Mayhem Mansion (V0.3) -- Pretty much finished!

PostPosted: Wed May 18, 2016 9:52 pm
by Darsycho
What version of gzdoom/zdoom are you using? Not sure if having a certain version would really do anything, but just in case.
Try one of these and see if it does anything:
http://devbuilds.drdteam.org/zdoom/

It works for me as well, just tried with zdoom-2.9pre-952-gfe96691.

Re: Mayhem Mansion (V0.3) -- Pretty much finished!

PostPosted: Thu Jun 02, 2016 7:18 pm
by Darsycho
It's now on /idgames!

https://www.doomworld.com/idgames/level ... o/mayhemm4

File name was changed because it couldn't be more than 8 characters. Ah well.

Re: Mayhem Mansion (V0.4) -- Now on /idgames

PostPosted: Fri Jun 03, 2016 12:55 am
by MSPaintR0cks
I remember playing this in 2013, and I still remember many things about it vividly. :D
Loved all that weirdness, and I always kept playing to see what other strange stuff would come up.
Gonna try the new version this weekend :D

Re: Mayhem Mansion (V0.4) -- Now on /idgames

PostPosted: Fri Jun 03, 2016 12:07 pm
by EksFaktr
I love seeing imaginative stuff like this for Doom. It really shows not just how many different kinds of people the community brings in, but also how creative all of the people are who work with the engine.

Thanks for your wonderful work, Darsycho. :)

Re: Mayhem Mansion (V0.4) -- Now on /idgames

PostPosted: Mon Jun 06, 2016 2:22 pm
by QuakedoomNukem Cz
This, i can surely call a bug/error:
When using IDFA to check weaponry of this mod, i still can choose RL, PR and BFG, so it's not normal to have it there, or try something like ,,sv_cheats false'' or something like that.

Re: Mayhem Mansion (V0.4) -- Now on /idgames

PostPosted: Mon Jun 06, 2016 2:24 pm
by wildweasel
QuakedoomNukem Cz wrote:This, i can surely call a bug/error:
When using IDFA to check weaponry of this mod, i still can choose RL, PR and BFG, so it's not normal to have it there, or try something like ,,sv_cheats false'' or something like that.

It could just be that those guns have no equivalent in the mod. Don't do that?

Re: Mayhem Mansion (V0.4) -- Now on /idgames

PostPosted: Mon Jun 06, 2016 2:26 pm
by Ed the Bat
This could be fixed by either having some actor (any actor, really) replace those weapons, such as:
Code: Select allExpand view
ACTOR NothingAtAll replaces RocketLauncher{}
and they won't be given by cheats...
Or, the playerclass can be given the following:
Code: Select allExpand view
   Player.Weaponslot 5,""
   Player.Weaponslot 6,""
   Player.Weaponslot 7,""

Re: Mayhem Mansion (V0.4) -- Now on /idgames

PostPosted: Tue Jun 07, 2016 5:04 pm
by Lukario
The game closes itself shortly after I open the door to the room where you first encounter the flying eyeballs. No error message or anything, it just closes itself.

I'm using GZDoom g2.1.1 if that makes any difference.

Re: Mayhem Mansion (V0.4) -- Now on /idgames

PostPosted: Fri Jun 10, 2016 1:24 am
by Darsycho
QuakedoomNukem Cz wrote:This, i can surely call a bug/error:
When using IDFA to check weaponry of this mod, i still can choose RL, PR and BFG, so it's not normal to have it there, or try something like ,,sv_cheats false'' or something like that.


Given that you can only do that with cheats, I think I'll leave it. Because cheats. =P

Lukario wrote:The game closes itself shortly after I open the door to the room where you first encounter the flying eyeballs. No error message or anything, it just closes itself.

I'm using GZDoom g2.1.1 if that makes any difference.


Can't say for sure, I can't run any gzdoom versions past 2.0.


...Anyhow, I just got done watching seriouscacodemon's stream of mayhem mansion and noticed more bugs, level 3 being the most confusing and super glitchy, apparently was not entirely fixed. There are some sequence breaks and shit still possible, so stay tuned for v0.5!