[No] Can't add r_visibility console command to menu?

Moderator: GZDoom Developers

Can't add r_visibility console command to menu?

Postby wanisea » Fri Jun 25, 2021 2:54 am

When playing the DOOM CE (https://www.moddb.com/mods/doom-ce) version, the map was too dark, so I adjusted the brightness with the r_visibility command to get a lighting effect similar to the original.
It's inconvenient to have to enter a console command every time you run GZdoom, so I hope it's added to the menu.
wanisea
 
Joined: 17 Apr 2017

Re: Can't add r_visibility console command to menu?

Postby m8f » Sun Jun 27, 2021 4:02 am

Adding r_visibility to menu won't make it saved between games. You may want to use an AutoExec file which sets r_visibility to the value you want.
User avatar
m8f
dreamer
 
 
 
Joined: 29 Dec 2017
Location: Siberia (UTC+7)
Discord: m8f#0629
Github ID: mmaulwurff
Operating System: Debian-like Linux (Debian, Ubuntu, Mint, etc) 64-bit

Re: Can't add r_visibility console command to menu?

Postby _mental_ » Sun Jun 27, 2021 4:34 am

Indeed, we will end up with overgrown menu if we put all debug CVARs to it.
_mental_
 
 
 
Joined: 07 Aug 2011


Return to Closed Feature Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests