[Not needed] SetSpawnHealth()

Moderator: GZDoom Developers

SetSpawnHealth()

Postby Major Cooke » Mon May 03, 2021 8:23 am

Some mods like Triple M have the ability to adjust how much health monsters can have, but when using mods like Target Spy, that means they'll often show as having, say, 200% health instead of 100%. On top of that, some mods like D4D will make adjustments dynamically to the reward system based on how much health the monster may have when the player kills it.

This will greatly benefit all of those mods from the ability to adjust the spawn health.
User avatar
Major Cooke
QZDoom Maintenance Team
 
Joined: 28 Jan 2007

Re: SetSpawnHealth()

Postby Nash » Mon May 03, 2021 8:27 am

This sounds like a problem such HP bar mods need to fix themselves, it sounds like they are not properly reading the true maximum health of an actor.
User avatar
Nash
Twitter/Facebook/Youtube: nashmuhandes
 
 
 
Joined: 27 Oct 2003
Location: Kuala Lumpur, Malaysia
Twitch ID: nashmuhandes
Github ID: nashmuhandes

Re: SetSpawnHealth()

Postby phantombeta » Mon May 03, 2021 8:58 am

I'm pretty sure you can already do this by setting the "StartHealth" variable, so this is probably a DIY.
User avatar
phantombeta
Tired of being treated like trash by control freaks
 
Joined: 02 May 2013

Re: SetSpawnHealth()

Postby Major Cooke » Mon May 03, 2021 11:17 am

Nevermind, I was under the assumption that Starthealth was set to something other than 0 by default... No wonder why multiplying with it didn't work. Made it feel like it was being overridden.
User avatar
Major Cooke
QZDoom Maintenance Team
 
Joined: 28 Jan 2007


Return to Closed Feature Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests