[No] Fix last few bugs in it and add Chex Quest as an IWAD

Moderator: GZDoom Developers

Fix last few bugs in it and add Chex Quest as an IWAD

Postby Arcane » Wed Jul 20, 2005 6:54 am

As far as I can tell, aside from Episode Selection still being the DOOM episodes, Chex Quest 1 (chex.wad) perfectly works as an IWAD. Why not add it to the list?

edit: Pickup messages aren't right either.

edit2: For some BIZARRE reason, key doors don't work.
Last edited by Arcane on Wed Jul 20, 2005 6:56 am, edited 1 time in total.
User avatar
Arcane
 
Joined: 12 Sep 2004

Postby Cutmanmike » Wed Jul 20, 2005 6:55 am

Because it's a TC.
User avatar
Cutmanmike
Is it hot in here or is it just ZScript
 
Joined: 06 Oct 2003
Location: United Kingdom

Postby Arcane » Wed Jul 20, 2005 6:57 am

But it works as an IWAD, aside from a few gameplay bugs which using it as a PWAD don't fix.
User avatar
Arcane
 
Joined: 12 Sep 2004

Postby Graf Zahl » Wed Jul 20, 2005 7:07 am

Why the obsession with this crap?
User avatar
Graf Zahl
Lead GZDoom+Raze Developer
Lead GZDoom+Raze Developer
 
Joined: 19 Jul 2003
Location: Germany

Postby Arcane » Wed Jul 20, 2005 7:07 am

Why not?
User avatar
Arcane
 
Joined: 12 Sep 2004

Postby Cutmanmike » Wed Jul 20, 2005 7:34 am

Graf Zahl wrote:Why the obsession with this crap?
User avatar
Cutmanmike
Is it hot in here or is it just ZScript
 
Joined: 06 Oct 2003
Location: United Kingdom

Postby Arcane » Wed Jul 20, 2005 7:37 am

Arcane wrote:Why not?
User avatar
Arcane
 
Joined: 12 Sep 2004

Postby Cutmanmike » Wed Jul 20, 2005 7:38 am

Putting the effort into coding that extra bit of crap would be pointless. What's wrong with launchers anyway?
User avatar
Cutmanmike
Is it hot in here or is it just ZScript
 
Joined: 06 Oct 2003
Location: United Kingdom

Postby Arcane » Wed Jul 20, 2005 7:43 am

Okay, the doors were just .96x. Reinstalling .96 fixed them.

And SZL/ZDL/anything but command prompt I've used don't allow new IWADs.
User avatar
Arcane
 
Joined: 12 Sep 2004

Postby Cutmanmike » Wed Jul 20, 2005 7:45 am

Run it as a Pwad then
User avatar
Cutmanmike
Is it hot in here or is it just ZScript
 
Joined: 06 Oct 2003
Location: United Kingdom

Postby chaoscentral » Wed Jul 20, 2005 7:50 am

comand prompt allows new iwads its just

-iwad chex.wad

that works, also ZDL and stuff like that support custom Iwads.
User avatar
chaoscentral
 
Joined: 27 Feb 2005
Location: Revere, MA

Postby Enjay » Wed Jul 20, 2005 7:56 am

Arcane wrote:And SZL/ZDL/anything but command prompt I've used don't allow new IWADs.


As said above, ZDL does. You can configure it with a custom IWAD that will appear in the menu alongside the others.
User avatar
Enjay
Everyone is a moon, and has a dark side which he never shows to anybody. Twain
 
 
 
Joined: 15 Jul 2003
Location: Scotland

Postby Arcane » Wed Jul 20, 2005 8:00 am

chaoscentral, I already said command prompt would do it.

I'll stop talking about this, then. It just seemed to me odd something that works perfectly fine as an IWAD isn't included as one.
User avatar
Arcane
 
Joined: 12 Sep 2004

Postby chaoscentral » Wed Jul 20, 2005 8:00 am

o... guess i misunderstood. lol
User avatar
chaoscentral
 
Joined: 27 Feb 2005
Location: Revere, MA

Postby Cutmanmike » Wed Jul 20, 2005 8:01 am

ZDoom never officialy supported it in the first place.
User avatar
Cutmanmike
Is it hot in here or is it just ZScript
 
Joined: 06 Oct 2003
Location: United Kingdom

Next

Return to Closed Feature Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest