[U=DUM] -Iwad parameter

Moderator: GZDoom Developers

-Iwad parameter

Postby doom2day » Mon Jul 11, 2005 11:08 am

There should be an -iwad parameter to select an Iwad and specify it's location so you do not need a copy of all 4 iwads (doom, doom2, tnt, plutonia) for each engine. At least zdoom of course.
User avatar
doom2day
So much to learn, so little attention span!
 
Joined: 27 Jun 2005

Postby Graf Zahl » Mon Jul 11, 2005 11:09 am

Guess what?

It exists!
User avatar
Graf Zahl
Lead GZDoom+Raze Developer
Lead GZDoom+Raze Developer
 
Joined: 19 Jul 2003
Location: Germany

Postby Phobus » Mon Jul 11, 2005 11:15 am

Not only that, but if you had ANY Zdoom launcher, or even looked at the ZDoom config file, you'd see it exists!
User avatar
Phobus
Registered Occasional Lurker
 
Joined: 05 May 2005
Location: London

Postby HobbsTiger1 » Mon Jul 11, 2005 12:03 pm

IIRC I think thats what ZDooms internal launcher (the IWAD selector) uses when it finds more than one IWAD.
User avatar
HobbsTiger1
Might be banned
 
Joined: 08 Jan 2005
Location: #DMClub

Postby Arcane » Mon Jul 11, 2005 6:36 pm

It didn't really exist. Randy merely saw this topic, jumped in his time machine, and added the feature to the Doom engine by manipulating John Romero's brainwaves.

Simple.
User avatar
Arcane
 
Joined: 12 Sep 2004

Postby BouncyTEM » Mon Jul 11, 2005 7:04 pm

Arcane wrote:It didn't really exist. Randy merely saw this topic, jumped in his time machine, and added the feature to the Doom engine by manipulating John Romero's brainwaves.

Simple.

:lol:
User avatar
BouncyTEM
All Caps Guy, Maker of Sir Belfin Dramatic Reading Series.
 
Joined: 24 Aug 2003
Location: 2280 Lol Street: The Calamitous Carnival (formerly Senators Prison)

Postby doom2day » Tue Jul 12, 2005 2:28 pm

HobbsTiger1 wrote:IIRC I think thats what ZDooms internal launcher (the IWAD selector) uses when it finds more than one IWAD.

I want a command line parameter for use in batch files to bypass the iwad selector. It could also be used to point to the location of an iwad somewhere else like in C:\hexen\
User avatar
doom2day
So much to learn, so little attention span!
 
Joined: 27 Jun 2005

Postby Enjay » Tue Jul 12, 2005 2:29 pm

As Graf said, it already exists. Has done for years. Works just fine too. Did you try it?
User avatar
Enjay
Everyone is a moon, and has a dark side which he never shows to anybody. Twain
 
 
 
Joined: 15 Jul 2003
Location: Scotland

Postby HobbsTiger1 » Tue Jul 12, 2005 2:39 pm

doom2day wrote:
HobbsTiger1 wrote:IIRC I think thats what ZDooms internal launcher (the IWAD selector) uses when it finds more than one IWAD.

I want a command line parameter for use in batch files to bypass the iwad selector. It could also be used to point to the location of an iwad somewhere else like in C:\hexen\


As for bypassing the IWAD selector thats what -iwad is for. As for using other folders, edit your .ini file.
User avatar
HobbsTiger1
Might be banned
 
Joined: 08 Jan 2005
Location: #DMClub

Postby Enjay » Tue Jul 12, 2005 2:44 pm

The -iwad parameter takes full path names too though. Remember to use " " or the short name if the path has spaces in it.
User avatar
Enjay
Everyone is a moon, and has a dark side which he never shows to anybody. Twain
 
 
 
Joined: 15 Jul 2003
Location: Scotland

Postby Doomguy0505 » Thu Jul 14, 2005 6:39 pm

http://www.zdoom.org/wiki/index.php?title=How_To_Use_Your_Head
That command is obvious, I somehow knew it when I got zdoom
User avatar
Doomguy0505
sudo rm -rf /
 
Joined: 29 Mar 2005

Postby Siggi » Fri Jul 15, 2005 3:04 pm

Hmmm, blue for allready in Zdoom.
Or maybe its for waist of time ;)
User avatar
Siggi
 
Joined: 03 Oct 2004
Location: South Africa


Return to Closed Feature Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests