Page 1 of 1

Player property jump height

PostPosted: Fri May 13, 2005 2:38 pm
by The Ultimate DooMer
Something like SetPlayerProperty (0, 1, PROP_Jump, height) would be pretty useful, and hopefully shouldn't be too hard to create (given that the jump height will be a fixed property like the speed, which has already been turned into a property)

PostPosted: Fri May 13, 2005 2:53 pm
by Cutmanmike
:wink:

PostPosted: Fri May 13, 2005 3:01 pm
by Graf Zahl
The only problem right now is that the jump speed is not a property at all. It's a virtual function which is different for each player. But that can be easily removed and replaced by a real property (as it should.) ;)

PostPosted: Fri May 13, 2005 3:56 pm
by The Ultimate DooMer
I meant the player speed not the jump speed :p

PostPosted: Fri May 13, 2005 4:14 pm
by Graf Zahl
I know but with 'property' I mean how it is stored internally.

PostPosted: Tue May 31, 2005 3:15 pm
by The Ultimate DooMer
Now we've got unofficial builds being made, can this feature be implemented? :)

PostPosted: Tue May 31, 2005 3:25 pm
by Graf Zahl
Sure. It's a minor thing.

PostPosted: Wed Jun 01, 2005 10:31 am
by The Ultimate DooMer
:D

PostPosted: Wed Jun 01, 2005 10:34 am
by Daniel
So you can use a jumping height for each level?

I also suggest to people in Doom Legacy to turn the jumping height to a Cvar (Legacy variable), is this the case here?

PostPosted: Sat Jun 11, 2005 2:53 am
by Grubber