Page 1 of 1

[HS] Textures dissapear when changing video mode

PostPosted: Tue Feb 13, 2018 1:30 pm
by drfrag
All versions affected (from 1.8.4 to latest SVN). With DTS-T.pk3 in MAP02 (has rain and fog) when changing video mode all textures dissapear and no more rain. Just changing to fullscreen triggers it.

https://www.doomworld.com/idgames/level ... wads/dts-t

Screenshot_Doom_20180213_184324.png

Re: [HS] Textures dissapear when changing video mode

PostPosted: Mon Feb 19, 2018 4:55 am
by _mental_
Works fine for me using the latest code. Also tried 1.8.6, 2.2.0, 3.2.5 without an issue, fullscreen and windowed.
What's the hardware? Was something else loaded along with DTS-T.pk3?

Re: [HS] Textures dissapear when changing video mode

PostPosted: Mon Feb 19, 2018 5:14 am
by drfrag
No, actually happens with both intel and ati old GL 2 cards and only on maps with rain and fog so i don't think it's a driver problem. I started with default settings and just switching to fullscreen/windowed @640 makes the textures dissapear. May be i should try with an nvidia card.
Edit: HS stands for Holy Shit BTW.

Re: [HS] Textures dissapear when changing video mode

PostPosted: Mon Feb 19, 2018 5:25 am
by _mental_
I see. You should mention the legacy render path in OP. It's unrelated to particular hardware indeed.

Re: [HS] Textures dissapear when changing video mode

PostPosted: Mon Feb 19, 2018 5:36 am
by drfrag
I didn't mention it since it happens on all versions even before the legacy render path existed.

Re: [HS] Textures dissapear when changing video mode

PostPosted: Mon Feb 19, 2018 6:01 am
by drfrag
I've tried again and apparently only happens on MAP02, not on MAP03. Warping to any other map with the MAP command restores the textures.
I'm not sure about it affecting only the LRP.

Re: [HS] Textures dissapear when changing video mode

PostPosted: Mon Aug 13, 2018 11:45 am
by Graf Zahl
Moved this because it no longer applies to the modern build.

Re: [HS] Textures dissapear when changing video mode

PostPosted: Mon Aug 13, 2018 11:57 am
by drfrag
And i deleted the attachment earlier today becouse i assumed it was not going to be fixed.