Make MIDI device selection a submenu

Remember, just because you request it, that doesn't mean you'll get it.

Moderator: GZDoom Developers

Make MIDI device selection a submenu

Postby Xeotroid » Thu Jul 02, 2020 7:03 am

Whenever I want to change the MIDI device (between FluidSynth and an OPL emulator for instance), it can take a little while to get to the device I want because of the number of players in the list (8 by default I believe, and that is when the user does not install something like BassMIDI or VirtualMIDISynth on their system). Some of them take a second or two to load too, plus I don't know in which direction it is faster to get to the device. Would it be possible to change the selection into a submenu, similar to the soundfont submenu in Timidity/FluidSynth menus?
User avatar
Xeotroid
 
Joined: 23 Jun 2012
Location: Czech Rep.

Re: Make MIDI device selection a submenu

Postby Graf Zahl » Thu Jul 02, 2020 8:10 am

Yes, should be doable.
User avatar
Graf Zahl
Lead GZDoom+Raze Developer
Lead GZDoom+Raze Developer
 
Joined: 19 Jul 2003
Location: Germany


Return to Feature Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests