Default Keybindings Presets

Remember, just because you request it, that doesn't mean you'll get it.

Moderator: GZDoom Developers

Re: Default Keybindings Presets

Postby Pixel Eater » Sun Apr 08, 2018 2:14 am

mouse2/l/;/' : 1

I hate to nitpick but I will :wink:
I only use "mouse2" as a backup for walking forward, I mainly use "p" :3:
User avatar
Pixel Eater
I sense evil I fear it here today, Like a bad dream that never goes away -MBerry
 
 
 
Joined: 02 Aug 2017
Location: In between the Moon and you, between the buried and me.

Re: Default Keybindings Presets

Postby HexenMapper » Sun Apr 08, 2018 3:53 am

Nice, edited it
User avatar
HexenMapper
A mapper, of Hexen
 
Joined: 18 Jan 2016

Re: Default Keybindings Presets

Postby wildweasel » Mon May 28, 2018 6:17 pm

Because a discussion on the Discord prompted me, here is this CFG file that can be loaded with the exec command in the console. Zanieon tells me that exec works on .cfg files contained inside gzdoom.pk3, so perhaps that (along with the INIs submitted) could be included in the PK3 itself, in the same way that Quake 3 Arena has the various "developer" presets included. This way, users need not download anything.
Attachments
weaselsbinds.cfg.txt
(836 Bytes) Downloaded 32 times
User avatar
wildweasel
change o' pace.
Moderator Team Lead
 
Joined: 15 Jul 2003

Re: Default Keybindings Presets

Postby Rachael » Mon May 28, 2018 6:36 pm

I wonder if GZDoom can actually exec configs contained inside the pk3 file though. If not, that could probably be added, and possibly even menu options to exec various included binding setups.
User avatar
Rachael
Webmaster
 
Joined: 13 Jan 2004
Discord: Rachael#3767
Twitch ID: madamerachelle
Github ID: madame-rachelle

Previous

Return to Feature Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: Yandex [Bot] and 2 guests