How am I being able to use a custom title?

If it's not ZDoom, it goes here.

How am I being able to use a custom title?

Postby Oberron » Tue Aug 04, 2015 2:51 am

Where is the custom title? If someone asks it, cheers!
User avatar
Oberron
After hours.
 
Joined: 02 Aug 2015
Location: Czech Republic
Discord: BlaringCoder395#1725
Twitch ID: Adam_Deme
Operating System: Windows 10/8.1/8/201x 64-bit
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: ATI/AMD (Modern GZDoom)

Re: How am I being able to use a custom title?

Postby mallo » Tue Aug 04, 2015 3:42 am

Goto User Control Panel -> Profile -> Edit profile -> Change your title from there.
User avatar
mallo
GO TO NEXT SECTOR.
 
Joined: 22 May 2010
Location: Once upon a land in a far off time

Re: How am I being able to use a custom title?

Postby Oberron » Tue Aug 04, 2015 8:52 am

Where am I having that? I don't see it..
User avatar
Oberron
After hours.
 
Joined: 02 Aug 2015
Location: Czech Republic
Discord: BlaringCoder395#1725
Twitch ID: Adam_Deme
Operating System: Windows 10/8.1/8/201x 64-bit
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: ATI/AMD (Modern GZDoom)

Re: How am I being able to use a custom title?

Postby wildweasel » Tue Aug 04, 2015 10:11 am

It's locked until you have a certain number of posts. Basically, don't worry about it.
User avatar
wildweasel
change o' pace.
Moderator Team Lead
 
Joined: 16 Jul 2003

Re: How am I being able to use a custom title?

Postby Oberron » Tue Aug 04, 2015 10:47 am

Thanks, sir.
User avatar
Oberron
After hours.
 
Joined: 02 Aug 2015
Location: Czech Republic
Discord: BlaringCoder395#1725
Twitch ID: Adam_Deme
Operating System: Windows 10/8.1/8/201x 64-bit
OS Test Version: No (Using Stable Public Version)
Graphics Processor: ATI/AMD (Modern GZDoom)


Return to Off-Topic

Who is online

Users browsing this forum: DotBot, Semrush [Bot] and 3 guests