HD Titles for Doom 1, 2, TNT and Plutonia ?

Discuss anything ZDoom-related that doesn't fall into one of the other categories.

HD Titles for Doom 1, 2, TNT and Plutonia ?

Postby Cataflexia » Fri Nov 23, 2012 12:45 pm

Hi guys !

I'm playing TNT, and I want know if there is any hires pack for the titles, fonts and HUD for Skulltag / Zandronum.

I've look the Doomsday HD packs and these ones have the titles, chars and HUDs all in HD format.

Titles

Image
Image

Fonts

Image

Any way to find the same for the Skulltag / Zandronum engines ?

Tanks to all !
See ya :wink:
Last edited by Cataflexia on Fri Nov 23, 2012 2:01 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Cataflexia
 
Joined: 01 Oct 2012

Re: HD Titles for Doom 1, 2, TNT and Plutonia ?

Postby Enjay » Fri Nov 23, 2012 1:09 pm

Stick the files in a WAD/PK3 and the game should autoscale a TITLEPIC.

You may also like these alternatives that are from the texture pack that I use:

Spoiler:


Hmmm... Imgur has changed the PNGs to JPGs. Well, you can get the originals on the Risen3D site. (The patches downloads.)

http://risen3d.drdteam.org/
User avatar
Enjay
Everyone is a moon, and has a dark side which he never shows to anybody. Twain
 
Joined: 15 Jul 2003
Location: Scotland

Re: HD Titles for Doom 1, 2, TNT and Plutonia ?

Postby Cataflexia » Fri Nov 23, 2012 1:52 pm

Thanks Enjay !

I've done your instructions, but it don't work for me. Take a look.

I've add the pic from internet, and I've put it into the original hires pack: (zd-dhtp-20101225.pk3)

Image
User avatar
Cataflexia
 
Joined: 01 Oct 2012

Re: HD Titles for Doom 1, 2, TNT and Plutonia ?

Postby Enjay » Fri Nov 23, 2012 3:01 pm

Put it in "graphics" not "textures" and just in the root of the PK3.
User avatar
Enjay
Everyone is a moon, and has a dark side which he never shows to anybody. Twain
 
Joined: 15 Jul 2003
Location: Scotland

Re: HD Titles for Doom 1, 2, TNT and Plutonia ?

Postby Cataflexia » Fri Nov 23, 2012 7:18 pm

The graphics folder not exist in [ data\jdoom ] path. So, I've created it and I put the pic in this folder.

Again, nothing.

If you say in the root, you refer that the "graphics" folder must be in the root of the pk3??? or into the data folder? or jdoom folder ?

Image

The root of the zd-dhtp-20101225.pk3

Image

So, I open other source pack from doomsday called jdui-all-20120223.pk3 and found into of it that the titlepic.png are into a [ data\jdoom\patches ] folder. So, I've decided to probe this pack without changes. And not work.

So, I rename the patches folder to graphics folder and I test.

:( nothing.

What are the exact folder name, and where put it?
User avatar
Cataflexia
 
Joined: 01 Oct 2012

Re: HD Titles for Doom 1, 2, TNT and Plutonia ?

Postby Gez » Fri Nov 23, 2012 7:20 pm

Read up on namespace and get rid of the data/jdoom/ part.
Gez
 
Joined: 06 Jul 2007

Re: HD Titles for Doom 1, 2, TNT and Plutonia ?

Postby Cataflexia » Fri Nov 23, 2012 9:46 pm

But, namespace's don't tell me where I must put the titlepic.png

For example:
\textures
\Hi-Res
\Patches

What of these ones I can be use ?
User avatar
Cataflexia
 
Joined: 01 Oct 2012

Re: HD Titles for Doom 1, 2, TNT and Plutonia ?

Postby Blox » Fri Nov 23, 2012 9:57 pm

Make a folder called "graphics", dump the titlepics in there - add it to the .zip.

There, done.
User avatar
Blox
I am Laziness Incarnate!
 
Joined: 22 Sep 2010

Re: HD Titles for Doom 1, 2, TNT and Plutonia ?

Postby Cataflexia » Sun Jul 20, 2014 10:27 pm

Thanks man, finally I've tested this in the right way. Sorry for the late. It's been a while no? hahaha.

Here other place where says the same that you:

I've been trying to get jDUI loading in GZDoom (v1.1.2 r101) but it is only working partially. I am putting most of the UI graphics into the "hires" dir, except for menu screens (like TITLEPIC or INTERPIC) which won't get stretched if I don't put them into the "graphics" folder instead.


Source: http://forum.drdteam.org/viewtopic.php?f=22&t=3264

So, for example, I've modified the hi res texture pack for zdoom (usable with gzdoom and zandronum too) and I added to it a folder called "graphics":

Step 1: Create / Add a folder called graphics in the .pk3
Image

Step 2: Create / Add a sub-folder called doom2 for replacing the graphics in Doom 2
Image

Step 3: Paste the desired file to replace the original one. In this case, titlepic.png for replace the title screen in Doom 2
Image

And I got it ! :cool:

Image

Image

Thanks for all help, I apreciated a lot ! :wink:
User avatar
Cataflexia
 
Joined: 01 Oct 2012


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests